Jak pochopit muže přehled

Jak pochopit muže
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51609/jak-pochopit-muze-51609.jpg 3 14 14

Milé dámy, víte, že muži vůbec nejsou složití? Jenom musíte pochopit, na jakém principu fungují. Kniha Jak pochopit muže přináší podrobný návod na jejich "obsluhu".

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak pochopit muže. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (5)

knihyKeMne
05.10.2024 3 z 5

Když už se mi kniha dostala do rukou... Přináší vtipný náhled na rozdílnost smýšlení muže a ženy. Bohužel s dost zjednodušeným vysvětlením často hledajícím kořeny v životě v jeskyni. Je fakt, že muž vychází z této knihy jako primitiv, co si jen marně snaží v dnešní době zachovat své chlapské ego. Nicméně problémy, které ve vztazích mezi muži a ženami kniha popisuje, jsou skutečně založené na realitě - muži i ženy skutečně jednají stereotypizovaným způsobem, jaký je v knize popsán. Najdeme se tam všichni a najdeme tam i svůj protějšek.

Knize ubírá na kráse to, že se místy opakují stejné "komické" ilustrace, které mají podtrhovat nešikovnost mužů. A to neustále zjednodušené vysvětlování, proč muž myslí a jedná zrovna takhle. V závěru knihy dostanete i ve stejném duchu psaný návod na spokojené manželství - nechte svého muže být jaký je a zbavte se představy že on vás učiní šťastnou.

Mr.Fox
25.08.2020 2 z 5

Sic je kniha určena výhradně ženám, ale i mě jako muže dokázala obohatit. Ne však ve smyslu, že bych sám sebe (a muže obecně) pochopil, ale že jsem si více uvědomil rozdíly mezi námi. Muži a ženy se v mnoha ohledech rozchází, ať už myšlenkově, názorově, životním postojem, chápáním druhého a podobně. Nikdy nebudou tvořit dokonalý pár plný porozumění, ale mohou se snažit druhému porozumět a tím si ulehčit trápení. A především o to v případě této knihy jde. Určité věci u mužů zkrátka nelze změnit, či lze, ale "přístupem, kterému muži rozumí". Nelze však informace zde uvedené brát jako styčné, poslouží spíše pro pobavení a uvědomění si, než jako odborné rady k řešení partnerských problémů. S mnoha kapitolami musím souhlasit, autor nemluví z cesty; některé však byly naprosto zarážející a zcestné, až jsem se podivil, že je autor myslí vážně - proto je potřeba brát knihu s nadhledem a ne doslovně. Výtku mám ke zpracování knihy a autorovu občasnému přístupu dělat z muže primitivy, stejně jako nápadnému (až protivnému) zaměření autora proti ženám. Dámy, čtěte, ale nenechte se urazit. :-)


MartinaMartina
30.10.2018 5 z 5

Zábavná kniha plná pravdy. Už se na manžela nezlobím, když chodí čůrat po zahradě :D
Doporučuji všem ženám (ale i mužům).Když nepochopíte, budete alespoň vědět proč........ A v návaznosti naknihu Jak pochopit ženu dodávám - ženu je těžké pochopit, je lepší si zvyknout :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak pochopit muže v seznamech

v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x