Jak se do lesa volá přehled
Marie Horová
Martin Stein série
< 3. díl
Psycholog Martin Stein je kapitánkou Patricií Charvátovou opět přizván k vyšetřování případu poté, kdy je ve svém domě brutálním způsobem zavražděná stará paní. Kdo z blízkých mohl tak surovou vraždu spáchat? Nebo to udělal někdo cizí? Nikdo nechápe, proč si pachatel vybral zcela nekonfliktní ženu a navíc tak podivný způsob zabití. Martin má tak před sebou zásadní úkol – pochopit myšlení vraha a odhalit jeho motiv.... celý text
Detektivky, krimi Romány Literatura česká
Vydáno: 2023 , MOBA (Moravská bastei) , AudiotekaInterpreti: Petr Štěpán
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se do lesa volá. Přihlašte se a napište ho.
Opět další pětihvězdičkový díl pětihvězdičkové série.
Nominace na Magnesii plně zasloužená.
Já nevím, napsané je to dobře. Všechno mě na tom baví, ale pokud je v detektivce vrahem ta bába co jednou prošla v půlce druhé kapitoly okolo. Je pro mě autor břídil a nechce abych pátral společně s hlavními postavami. Takhle se dobré detektivky nedělají.
Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)
20.08.2023
Kniha Jak se do lesa volá v seznamech
v Mé knihovně | 44x |
Náhodně jsem sáhla po třetím dílu série s hlavní dvojicí kriminalistka Charvátová a psycholog Stein. Tentokrát vyšetřují zvláštně provedené drastické vraždy dvou starých žen. A jednoho méně starého muže. Proč někdo tyto bezkonfliktní dámy a konfliktního pána zabil a proč zrovna takto? Co tyto tři vlastně spojuje? Pohnutky vraha sahají do dávné minulosti. Jedna z žen dojela na páchání dobra, druhá na svou bezcitnost..... A on byl hovado. Nečetlo se to špatně, když už chcete psychodetektivku z domácího prostředí, ale nemám potřebu jít okamžitě do dalších dílů.