Jak si zamilovat Vánoce přehled

Jak si zamilovat Vánoce
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522983/bmid_jak-si-zamilovat-vanoce-650b3409ddc7e.jpg 4 338 338

Jedinečný plán, jak si užít Vánoce!!! Vánoce jsou pro Emmii Sandersovou jedním slovem… láska. Miluje na nich úplně všechno: třpytivé ozdoby, blikající světýlka, voňavé perníčky a zelené jmelí, ale především možnost být se svými blízkými. Vánoce ji ještě nikdy nezklamaly, vždycky ji naplní radostí, štěstím a nadějí. O Vánocích si prostě připadá jako lepší verze sebe sama. Jen kdyby tak dokázala probudit vánoční náladu i ve svém příteli!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Finding Christmas, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak si zamilovat Vánoce. Přihlašte se a napište ho.

Kristy.Seb
26.01.2025 4 z 5

Nejde o to, co se ti stane, ale jak se s tím vypořádáš.

Odkládat něco na jindy znamená riskovat, že to člověk nikdy neprožije.

Nadšení do počtu vánočních stromků a věnců mě velmi nadchlo. Mít to kam dát, mám to stejně. Příjemný příběh okolo vánoc.

piskotjanicka
20.01.2025 5 z 5

Jak si zamilovat vánoce
Karen Schaler

Moc hezká kniha, příběh se odehrává v krásném prostředí. Rozhodně nedoporučuji někomu kdo nemá aspoň trochu rad vánoce a ozdoby, prptože v této knize je vánoc opravdu plno, místy až moc.
Vánoční cesta za pokladem nedopadla jak měla..... a nebo to byl osud a mělo se stát přesně to co se stalo??
Příběh je čtivý, nenáročný, ale místy i smutný. Mě se příběh líbil od začátku do konce

chloe007
18.01.2025 5 z 5

..perfektní kniha na Vánoční dobu. Sladká, předvídatelná, prostě pohladí duši a Vánoční duch ve vás zaplesá :)

10 právě čtených knih podle uživatelů (prosinec)

15.12.2020

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Kniha Jak si zamilovat Vánoce v seznamech