Jak ulovit malou štiku přehled

Jak ulovit malou štiku
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531369/bmid_jak-ulovit-malou-stiku-65bfa777520af.jpg 4 78 78

Jak ulovit malou štiku je jazykově vybroušený, mnohovrstevnatý román. Skrývá v sobě příběh s detektivní zápletkou, okořeněný kousavým humorem, magickým realismem a finskolaponskou mytologií, ale také milostné drama i nemilosrdnou kritiku současného životního stylu s negativním dopadem na životní prostředí.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Host

Pienen hauen pyydystys, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak ulovit malou štiku. Přihlašte se a napište ho.

Emišta
29.11.2024 5 z 5

Moc jsem si chtěla přečíst nějakou knihu, která by byla alespoň trochu podobná Kouzelníkovu úniku z reality. A Jak ulovit malou štiku je přesně taková. Vtipná, absurdní, milá, plná podivných mytologických bytostí, ale zároveň o hledání sebe sama a životních útrapách.
Doufám, že brzy vyjde nějaká další autorova kniha.

Mandalaaa
04.11.2024 5 z 5

Tak toto je opravdu skvost. Neotřelý román prolnutý finskou mytologii. Jak ulovit malou štiku je o životním boji, lásce a odpuštění. Finský humor lze v knize také poznat, mnohdy jsem se opravdu smála při představě právě čteného děje. Už jen čekám na další počin tohoto autora.

kocourinda
19.10.2024 5 z 5

Úžasná záležitost, byla radost to číst

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024

Kniha Jak ulovit malou štiku v seznamech

v Mé knihovně58x

Autorovy knížky