Jak získávat přátele a působit na lidi přehled

Jak získávat přátele a působit na lidi
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152670/bmid_jak-ziskavat-pratele-a-pusobit-na-l-L4s-152670.jpg 4 705 705

Tato drobná publikace náleží k nejslavnějším světovým dílům svého druhu,náleží ke klasické literatuře z oblasti psychologie denního života. Kapitoly: Základní pravidla jednání s lidmi, Šest způsobů, jak se stát oblíbený, Dvanáct způsobů, jak přesvědčit lidi, Devět způsobů, jak změnit lidi, aniž se jich dotknete, Dopisy, které dělaly divy, Sedm pravidel, jak učinit rodinný život šťastnější.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Bradlo

How to Win Friends and Influence People, 1936

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak získávat přátele a působit na lidi. Přihlašte se a napište ho.

DrCocktail
28.10.2024 2 z 5

Užitečné rady do života, které vás naučí dosáhnou toho, co chcete. Myslím však, že některé z rad byly použitelné v autorově době, ale dnes už by s nimi člověk neuspěl.

vendy246
08.10.2024 4 z 5

Zajímavé a poučné čtení, souhrn nebo spíše zdroj toho, co známe z různých článků a školení. Přehledně rozčleněno s množstvím příkladů z praxe i ze života. Pravidla, která nestárnou, sepsaná v době, která mne zajímá.
"Lidem nemůžete prodávat, musíte je nechat koupit"
"Lidé nemají zájem o vás. Zajímají se jedině o sebe samé, a to ráno, v poledne i večer"

Kateřina259
15.08.2024 4 z 5

Kniha je plná nejrůznějších pravidel a poznatků autora pro získání lepších vztahů, především na pracovišti. Nenašla jsem zde nic šokujícího ani nového, ale člověk občas potřebuje připomenout i ty věci, co se zdají být naprosto zřejmé.

19 knih, díky kterým už budete vědět skoro o všem

22.03.2017

Kniha Jak získávat přátele a působit na lidi v seznamech

v Přečtených1 187x