Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření přehled

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372555/mid_jak-zit-a-vyhnout-se-syndromu-vyhor-Njz-372555.png 4 112 112

Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření. Přihlašte se a napište ho.

Alma-Nacida
předevčírem 4 z 5

Jako u všech knih jak žít a (ne)dělat něco, které jsem kdy četla, i zde je něco, co už vím, něco co nevím a nejspíš nevyužiju a nějaké ty WOW věci. Ale tady navíc vnímám autorův zájem o lidi a jejich příběhy a taky humor mně blízký. Takže celkově pěkné počtení a zasloužené čtyři hvězdy.

jaroiva
16.09.2023 5 z 5

Knihy Dr. Honzáka mě baví hlavně díky jeho inteligentnímu humoru, spoustě odkazů na další knihy a celkovému velmi pozitivnímu ladění.
Pokud mu psaní nekazí nějaký spoluautor, vždycky mě dokáže zaujmout.
U této knihy jsem si zprvu říkala, že to vlastně ani není pro mě, první polovina mi připadala nezajímavá z důvodu, že jsem se necítila potrefená popisovanými problémy. Postupně se ale objevovalo víc a víc věcí, které se mě týkaly a minimálně má smysl, abych se nad nimi zamyslela.
Takže můžu říct to, že jsem opět nadšena a není to poslední knihou, kterou jsem od autora četla (resp. v tomto případě poslouchala).

drakamena
25.06.2023 4 z 5

Velmi dobrá kniha o tom, co je to syndrom vyhoření a co ho způsobuje, a to jak po psychické, tak po fyzické stránce. Navíc je humorně napsaná - netušila jsem, že Radkin Honzák má tak laskavý smysl pro humor! - a skvěle načtená Martinem Preissem. Mohu vřele doporučit!

Kniha Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření v seznamech