Jak zvládat depresi přehled
Jaro Křivohlavý
Cílem publikace je dát lidem postiženým depresí a lidem okolo nich nejzákladnější informace o tom, co deprese je, co by se při ní dělat nemělo a naopak, co se dělat může a má, aby se duševní stav ... 2., rozšířené vydání, dotisk r. 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak zvládat depresi. Přihlašte se a napište ho.
No já si dovolím s hodnotící Hipi trochu nesouhlasím sám jako člověk Depresi prožívající vím já sám jako občas nakopnout potřebujeme,jen to nechceme slyšet,tot reakce na úvod.
Osobně se s tímto tématem potýkám dlouhodoběji a o Jaru jsem slyšel už před delší dobou četl jsem více jeho odborných článků a jako odborníka ho také uznávám.Tuto jeho knihu čtu asi dva měsíce a stále mne to duševně naplněje.
Přesto že můžete říct tobě je 20 co víš o těžkostech života,inu možná ne tolik jako vy ale něco ano a učím se .....
Toto téma pan Křivohlavý podává kvalitním,celistvým a čtivým způsobem protože jako lékař se značnou praxí ví o čem píše.Doporučuji každému kdo chce pomoci někomu v těžkém životním období nebo je sám prožívá.
100,1%
Celkem útlá knížka. Jak vyvolat depresi u psů? A jak se deprimovaný pes chová? - Velmi pěkná analogie.
Kniha Jak zvládat depresi v seznamech
1988 | Jak si navzájem lépe porozumíme |
2009 | Psychologie zdraví |
1994 | Jak zvládat stres |
2002 | Psychologie nemoci |
2010 | Povídej - naslouchám |
Kniha je vhodná pro lidi, kteří sami depresí trpí a pro jejich blízké, ale také pro lidi v pomocných profesích, jako sociální pracovníci, pečovatele apod., a nakonec i pro všechny z nás, kteří jsou pod větší stresovou zátěží a chtějí vědět, jak ji ustát a nespadnout do deprese. Kniha je psaná čtivě a jasně, vše vysvětleno na příkladech.