Jako v pohádce přehled
Danielle Steel
Camilla vyrostla v Napa Valley, obklopená kouzelnými rodinnými vinicemi. Po promoci na Stanfordu se vrací domů, aby rodičům pomohla řídit jejich malé, ale proslulé vinařství. Vše se zdá dokonalé. Pohádku Lammenaisových však náhle ukončí matčina smrt. A aby toho nebylo málo, osud udeří podruhé: zoufalý Camillin otec se záhy stane snadnou „kořistí“ okouzlující Francouzky, která si do jeho domu přivede své dva syny. Camilla je vydána na milost a nemilost své maceše. Stejně jako v pohádce jí však přispěchá na pomoc „dobrá víla“, jen místo „prince“ se objeví přítel z dětství…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Ikar (ČR)Originální název:
Fairytale, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako v pohádce. Přihlašte se a napište ho.
Celkom dobrý román, aj keď od Steelovej som už čítala aj lepšie. Hlavnou hrdinkou je mladá Camille, ktorá vyrastá v harmonickej a úspešnej vinárskej rodine. Dej sa zamotá po smrti jej matky. Trochu sa mi zdalo, že je tam veľa negativity, ale všetko sa v závere vyriešilo.
Knižní novinky (50. týden)
08.12.2019
Knižní novinky (49. týden)
01.12.2019
Kniha Jako v pohádce v seznamech
Musim tu dat plny pocet, protoze si ho kniha podle me zaslouzi. Pohadka pro dospele zeny, ktere se chteji zasnit. Splnilo to u me svuj ucel a ja jsem se ke knize uz dvakrat s chuti vratila.
+ popelkovsky dej
+ styl psani, jako by mi to nekdo predcital pred spanim
+ statecna hlavni hrdinka
+ hlavni hrdina a jeho charakter
+ potrestane zlo
+ krasna obalka knihy, ktera me nalakala svou atmosferou