Jan Werich vzpomíná... vlastně Potlach přehled

Jan Werich vzpomíná... vlastně Potlach https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24093/jan-werich-vzpomina-vlastne-potlach-24093.jpg 5 56 56

Kniha vzpomínek Jana Wericha na začátky Osvobozeného divadla, na spoluprácí s J.Voskovcem a jejich společný pobyt v USA za 2. světové války. Ve středu knihy je vsazena bohatá fotopříloha (72 stran), tématicky mapující celý obsah knihy. Předmluvu napsal Josef Rybák, obrazovou přílohu uspořádal a legendu k ní napsal Jaromír Pelc.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jan Werich vzpomíná... vlastně Potlach. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

zaz
16.03.2024

(SPOILER) Není komik jako komik. Není herec jako herec. Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Co by tak pan Werich řekl na výkon herce, který předstírá, že je prezidentem a všechny šokoval..., chtěl by nás zatáhnout do třetí světové...?
...za roli Oskara a s těmi, co to umožnili , odeslat na nekončící dovolenou na Měsíc..., nebo raději na Mars, aby nezbylo palivo na návrat.
Bez váhání knihu doporučuji.
Než se začtete, jukněte zde na jeho citáty. Okamžitě mne vystřelí z jakýchkoliv strastí a mám pocit, že si povídám s přítelem u sklenky a fluidum tančí kolem nás.

AdamMadam
13.12.2023 5 z 5

S Werichem vždy zažiji krásné chvíle, které nejsou nikým a ničím nahraditelné.
V této knize navíc naleznete velké množství zajímavých fotografií...


Cípísek2022
21.02.2023 5 z 5

Kniha, kterou mám pár let v knihovně a nedávno jsem se k ní znovu vrátil. Tak jako čtenáři níže uvedli, stál bych moc o to, sednout si s Werichem na Kampě, koukat na Vltavu a poslouchat jeho vyprávění. Brát si z něho jeho moudra, jeho nadhled a jeho humor. Není až tak laskavý, je hlavně moudrý, neurážející... Děkuji pane Werichu....

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jan Werich vzpomíná... vlastně Potlach v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce80x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x