Japonská kuchyně přehled
Kristina Kopáčková
100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Japonská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Japonská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 8x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 3x |
Štítky knihy
Japonsko národní jídla japonská kuchyně