Japonky mají odlišný vztah k jídlu než zbytek světa. Jste-li unaveni rozličnými pravidly hubnutí, je čas poznat jedno z nejlépe střežených tajemství zdraví, štíhlosti a dlouhověkosti – je čas poznat japonskou fontánu mlá... více
Velká japonská kuchařka 2013, Tomio Okamura
Velká japonská kuchařka přináší originální recepty od předních japonských kuchařů. Seznámí nás s nejoblíbenějšími recepty této asijské kuchyně a naučí nás jejich přípravu krok za krokem. Kromě oblíbených sushi receptů př... více
Japonská kuchyně 2019, Tim Anderson
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; ... více
Japonky nechodí na plastiku 2017, Sophie Ortega
Chcete jednou provždy zhubnout bez obětí a odříkání? Osvojte si metodu Tokio–Paříž a odhalte nové tajemství štíhlé linie, princip kalorické hustoty potravin inspirovaný japonským způsobem života. V knize najdete množství... více
Japonská kuchyně 1992, Marek Lebkowski
Encyklopedie kulinárního umění 5. více
Suši dieta 2014, Makiko Sano
Jak zhubnout a udržet si štíhlost s japonskými pokrmy Jak to Japonky dělají, že jsou stále štíhlé? Jejich strava je zdravá, chutná a pomáhá při hubnutí. Co a kdy jíst je zakotveno v tradici a založeno na neodmyslitelných... více
Suši bar 2010, Tanja Dusy
V našem suši baru se dozvíte, jak jednoduše připravit čerstvá sousta s rybou, masem, drůbeží nebo bezmasá. Najdete v něm také polévky, saláty i sladkosti. Každý pak dostane mističku se sójovou omáčkou, v níž si rozmíchá ... více
Japonská kuchyně 1984, Kristina Kopáčková
100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v his... více
Mochi - Sladkosti z Japonska 2018, Mathilda Motte
Tradiční japonské cukroví par excellence. Nechte se unést půvabem japonských koláčků mochi! Mochi – vyrobené z rýžové mouky – nesmí chybět na žádných oslavách příchodu nového roku! Pochutnejte si na lahodném mochi a dalš... více
Japonská kuchyňa: Recepty na každý deň 2021, Stevan Paul
Vôňa Japonska vo vašej kuchyni. Pripravte si doma pravé japonské lahôdky: rámen, miso, suši a sašimi, vegetariánske jedlá aj pokrmy z grilu. Autor Stevan Paul prináša 80 receptov, v ktorých vysvetľuje, ako funguje... více
Japonská kuchyně 2022, Beate Mari Jahnke
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána k... více
Suši 2007, neznámý - neuveden
Suši je japonská kuchyně pro labužníky. Existuje jich nesčetná spousta variant - jedna chutnější než druhá. Není divu, že u nás jednohubky z Dálného východu nacházejí stále víc příznivců. A co takhle připravit si suši sa... více
Orientální kuchyně 2001, kolektiv autorů
Sbírka receptů indických,čínských a japonských specialit více
Chuť Ázie 1996, Steven Wheeler
Pôvodné recepty z Thajska, Vietnamu, Malajzie, Indonézie, Filipín a Japonska s fotografiami pracovného postupu. více
Suši 2001, kolektiv autorů
1. vydání. Milovníci exkluzivních lahůdek najdou v této velké obrázkové knize 50 lákavých pokrmů - od klasických závitků maki až po rafinované taštičky temaki. Díky brilantním fotografiím a podrobnému návodu se vám zaruč... více
Japonská kuchyňa: Vegetariánske recepty na každý deň 2023, Stevan Paul
Pripravte si doma pravé japonské vegetariánske lahôdky: rámen, miso, suši a jedlá z ryže, zeleninové chuťovky, grilované jakitori aj dezerty. Stevan Paul, autor úspešnej kuchárskej knihy Japonská kuchyňa: Recepty na k... více
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně 2024, Hirohiko Shoda
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pra... více