Japonská kuchyně přehled
Beate Mari Jahnke
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2022 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Japan, 2019
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Japonská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Japonská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 1x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Mé knihovně | 1x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
Poměrně útlá kuchařka pro začátečníky v japonské kuchyni. Na obálce jsou přehledně vyobrazené ingredience, což usnadní orientaci v sortimentu a pojmech. Recepty jsou celkem snadné.