Japonská kuchyně

Japonská kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505088/bmid_japonska-kuchyne-145-505088.jpg 5 1 1

Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Japan, 2019


více info...

Přidat komentář

kopeceli
06.11.2022 5 z 5

Poměrně útlá kuchařka pro začátečníky v japonské kuchyni. Na obálce jsou přehledně vyobrazené ingredience, což usnadní orientaci v sortimentu a pojmech. Recepty jsou celkem snadné.

Autorovy knížky

Beate Mari Jahnke
německá, 1968
2022  100%Japonská kuchyně