Jedna z pěti přehled

Jedna z pěti
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488688/bmid_jedna-z-peti-gFY-488688.png 4 304 304

Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek. Podvádí ji tedy hned dva blízcí lidé a jí nezbývá než vypátrat, komu může věřit, a před kým by se měla mít na pozoru. Jednu po druhé poznává své přítelkyně blíže, postupně některé ze seznamu podezřelých škrtá a v hledání viníka se dostává i k manželovi a sobě samotné. Jak poznat vztah, který nelze vzkřísit, a jak naopak ten, za který stojí za to bojovat?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedna z pěti. Přihlašte se a napište ho.

L3nch4
včera 3 z 5

Jak začít?
Kniha byla čtivá, i když jsem některé pasáže jen prolítla a některé úplně přeskočila.
Nejvíc mě bavila část, kdy se na scéně objevil Vláďa. Toho chlapa jsem si oblíbila. I s jeho maminkou.
Každopádně musím přiznat, že jsem si byla od scény za dveřmi koupelny naprosto jistá tím, kdo je tou milenkou. A nemýlila jsem se.
Ke knize se už vracet nebudu, ale určitě nelituju času, který jsem jejímu přečtení věnovala.

karolina.Sim
01.09.2024 5 z 5

Napínavý, zajímavý a mnohovrstevnatý společenský román, který začíná prostým zjištěním, že jednu z pětice kamarádek, Editu, podvádí manžel - a to právě s jednou z jejích kamarádek.
Jenže celý příběh se netočí kolem toho, kdo z přítelkyň je ta podlá potvora, která Editu takto zradila. Ne.
Je to pomalé vyprávění, které nám s každou kapitolou odhaluje, co se děje za zavřenými dveřmi, a jak málo vlastně víme o našich známých, a dokonce i o těch nejbližších.
Čtivě napsané příběhy všech postav vedou k velkému rozuzlení, kdo je vlastně tím skutečným viníkem.
Kniha má pomalejší tempo, ale čte se dobře a rozhodně nezklame.

Líba.z.hor
30.05.2024 4 z 5

První kniha od této autorky a hned se stala mojí oblíbenou. Píše lehce, čtivě, je to jako kdybych četla o kolegyni nebo o sousedce.
Doporučuji a přečtu si i další knihy autorky.
Jako oddechovka - výborné čtení ke kávě na zahradu.

Knižní novinky (4. týden)

23.01.2022

Kniha Jedna z pěti v seznamech

v Mé knihovně164x