Jedno leto v Paríži přehled

Jedno leto v Paríži
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446416/mid_jedno-leto-v-parizi-LRp-446416.jpg 4 138 138

Grace je šokovaná, keď jej manžel na dvadsiate piate výročie svadby oznámi, že na dovolenku do Paríža s ňou nepocestuje, namiesto toho sa chce rozviesť. Po dlhšom váhaní sa rozhodne, že do Paríža pôjde sama. Audrey v snahe uniknúť z domova si nájde prácu v parížskom antikvariáte, no bez znalosti francúzštiny sa jej letné dobrodružstvo zdá odsúdené na zánik. Až kým nestretne Grace... Medzi Grace a Audrey, ktoré žijú vedľa seba nad antikvariátom, sa zrodí nečakané priateľstvo. Obidve prišli do Paríža, aby našli samy seba, no skutočnosť, že našli jedna druhú, je tým najlepším, čo ich mohlo stretnúť.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

One Summer in Paris , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedno leto v Paríži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

SladkaK
23.05.2023 4 z 5

Byť byl děj předvídatelný, musím jej ohodnotit kladně. Je naprosto překvapující, že na daný typ literatury bylo chování postav racionální a uvěřitelné. Oddechovka, když se vám zrovna nechce pracovat.

veronika4937
01.05.2023 4 z 5

Čekejte čtivý pohádkový příběh v dokonalých kulisách, nechybí i závažnější témata, ale celkově je to takové pohlazení po duši. Happy end samozřejmě zaručen . Líbilo se mi, že narozdíl od jiných románů tato knížka není primárně o lásce, ale opravdu velkou roli tu hraje přátelství. Ideální letní dovolenkové čtení. Doporučuji nečíst anotaci, je zbytečně moc podrobná.


Mandlevest
11.03.2023 4 z 5

Ke knížce bych se asi nedostala (i když kdo ví, mám totiž neškodnou úchylku pro knihy s Eiffelovkou na obálce:-)), kdybych před časem nečetla autorčinu knihu Rodina pro začátečníky, která se mi líbila. Léto v Paříži také ,v rámci žánru romantického příběhu pro ženy , určitě nebylo špatné, ale tolik mě nebavilo. Příběh byl dost jednoduchý, v podstatě stačilo přečíst dosti podrobnou anotaci v knize a stačilo by:-). Ale přece jen ta kombinace hledání nových začátků a možností, prostředí antikvariátu, léta a nesporného kouzla Paříže, které na Vás dýchne a také sympatické hlavní hrdinky, mě přesvědčily k docela vysokému hodnocení. A jako hlavní myšlenku si z knihy nesu, že v každém věku se vyplatí vykročit ze své komfortní zóny, nebát se poznávat především sám sebe, no, a kdo má tu možnost, že výše uvedené může udělat v magickém prostředí letní Paříže, má vyhráno. Zasloužené čtyři*.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (30. týden)

19.07.2020


Knižní novinky (24. týden)

07.06.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jedno leto v Paríži v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených178x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených13x
v Knihotéce193x
v Chystám se číst124x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech1x