Jednoduše a dokonale - Maso přehled
Roman Vaněk , Jana Vaňková
Jednoduše a dokonale série
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednoduše a dokonale - Maso. Přihlašte se a napište ho.
Kuchařka Romana Vaňka, ve které najdete recepty z vepřového a hovězího masa, které jsou jednoduché a při troše snahy je zvládne udělat každý. Líbí se mi, že je vše popsáno přesně krok po kroku. A protože mám moc rád maso, tak se k této kuchařce vždy rád vracím.
Jednoduše a dokonale - takto jednoduše a přitom dokonale se dá charakterizovat ve zkratce tato kniha.
Drží si perfektní standardy svých předchůdců a věnuje se konkrétnímu tématu.
Doporučuji
Říjnové knižní novinky (22. - 28.)
22.10.2018
Blíží se Knihománie
08.10.2018
Kniha Jednoduše a dokonale - Maso v seznamech
Kuchařky od Vaňka je záruka kvality jak výběrem receptů do kuchařky, tak fotografiemi pokrmů a technologických postupů daného pokrmu. Vaření podle jeho receptů zvládne i úplný začátečník, právě díky postupu krok za krokem. Z této kuchařky jsme zařadili u nás doma do pravidelného jídelníčku belgický tatarák, vlastně už klasický tatarák neděláme :-):-).