Jednou za život přehled
Danielle Steel
Daphne, mladá studentka s literárními ambicemi, a právník Jeffrey se do sebe na první pohled zamilují a brzy se vezmou. Zdá se, že nic nebrání, aby spolu prožili nádherné manželství. Jednou však vypukne v bytě požár a Jeff s dcerou při něm zahynou. Nepřízeň osudu Daphne těžce poznamená. Teprve když zjistí, že čeká druhé dítě, vrací se jí chuť žít. Syn je od narození postižený hluchotou a Daphne se ho po čase rozhodne poslat do internátní školy. Aby přehlušila bolest, začne psát knihu a má s ní okamžitý úspěch. Jediným jejím blízkým člověkem je ředitel internátní školy Matthew. Daphne však pro Matthewa není jen matka jednoho z žáků...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1997 , Ikar (ČR)Originální název:
Once in a Lifetime, 1982
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou za život. Přihlašte se a napište ho.
Krásná kniha,moc hezky se četla, ale Daphne mi bylo moc líto co všechno si musela prožít.
Přečetla jsem už vícero knih od autorky, ale tahle je opravdu TOP. Krásné, čtivé, romantické.
Kniha Jednou za život v seznamech
Nezaujalo. Ačkoliv příběhy této spisovatelky mám tu a tam moc ráda, tahle knížka pro mě rozhodně nebyla.