Jefferson dělá, co může přehled

Jefferson dělá, co může
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546285/bmid_jefferson-dela-co-muze.jpg 5 7 7

Jak vyléčit smutek a osamění přátel? Vítejte zpět ve světě ježka Jeffersona. Zemi, kde příběh začíná, obývají zvířata, která mluví, chodí po dvou, nosí šaty, umí vařit špagety a opravovat topení. V sousední zemi žijí lidé, což jsou ta nejinteligentnější ze zvířat. Čtyři roky po událostech z prvního dílu, kdy se parta zvířecích kamarádů vydala do země lidí, aby prokázali Jeffersonovu nevinu, pokračuje život malého ježka a jeho přítele, prasátka Gilberta, poklidně dál. Jednoho dne ale zmizí jejich věrná společnice ze záchranného zájezdu, králičice Simona. Oba kamarádi se rozhodnou ji najít. Ježek Jefferson je opatrný a klidný, zatímco prase Gilbert je plné energie. Společně tvoří dokonalou dvojici, která vyřeší jakýkoli obtížný a záhadný případ. Úspěch bude vyžadovat klasickou detektivní práci, důvtip a nezdolnou odvahu! Dobrodružství však teprve začíná … čeká je velké překvapení. Humorná knížka o vážných tématech z ruky nositele ceny Hanse Christiana Andersena.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: audiokniha , Tympanum

Jefferson fait de son mieux, 2022

Interpreti: Ondřej Brousek

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jefferson dělá, co může. Přihlašte se a napište ho.

Adrim
27.12.2023 4 z 5

První polovina knihy mě nijak příliš neoslovila, ale v druhé polovině už to bylo pro mě více čtivé. První Jefferson se mi osobně líbil více.

kofee
26.09.2023 5 z 5

Tohle je nejvíc inspirativní provegetariánská náborovka. A nenásilně. Krásný nápad, geniální.

Kniha Jefferson dělá, co může v seznamech

ježci

Jean-Claude Mourlevat