Jeho a její přehled
Alice Feeney
Aby získala zpět místo hlasatelky hlavních televizních zpráv, je Anna Andrewsová odhodlaná jít přes mrtvoly. Když dostane za úkol natočit reportáž o vraždě, která se stala v jejím rodném městečku, neváhá ani vteřinu. Na místě zjistí, že vyšetřování vede její exmanžel Jack Harper a obětí je kamarádka z dětství. Anna se rozhodne ve městě zůstat a přilepit se policii na paty. Má ale tajemství a není ani zdaleka jediná. Hra kočky s myší teprve začíná a z britského maloměsta se brzy stane místo řádění sériového vraha, který se vydal po stopách minulosti.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
His and Hers, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeho a její. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle byla tedy jízda! Napětí se stupňovalo, pěkně kapitolku po kapitolce. A musím říci, že už dlouho jsem nečetla žádnou knížku takřka bez dechu a s takovým podivným vnitřním strachem. Prostě kdo umí, umí.
První polovina mě moc nebavila,hlavně krajně nesympatický obě dvě hlavní postavy - bylo mě vlastně jedno kdo je vrah,kdo přežije.Pak se to přibližně v polovině zlomilo a druhá část už docela frčela i když ani jedna postav si mě nezískala.Konec celkem překvapivý.
Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)
09.04.2023
Kniha Jeho a její v seznamech
v Mé knihovně | 130x |
První setkání s autorčinou tvorbou a super thriller. Pořád jsem střídala tipy na vrahy a konec teda hodně překvapil:-) Doporučuji.