Život je příliš krátký přehled

Život je příliš krátký
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519334/bmid_zivot-je-prilis-kratky-weY-519334.jpg 5 157 157

Jenom kamarádi série

< 3. díl

TA NEJVĚTŠÍ LÁSKA MŮŽE ČEKAT HNED ZA ROHEM… Žít každý den, jako by byl poslední, není pro Vanessu Priceovou jen motivační citát z facebooku. Její matka a sestra se kvůli dědičné nemoci nedožily třicítky, a tak Vanessa nic nebere jako samozřejmost a snaží se plnit si všechny své sny, dokud může. A opravdu moc touží procestovat celý svět… Udělá tedy to, co vždycky, a vrhne se do toho po hlavě. Dá výpověď v práci, sbalí kufry a koupí si letenku. Jenže zatímco miliony lidí užasle sledují její dobrodružství na youtube, ona sama stejně užasle sleduje svou nevlastní sestru Annabel, která jí nechává v opatrovnictví malou dceru. Vanessa o dětech nikdy neuvažovala, a teď jí jedno srdceryvně pláče v náručí. Posledním člověkem, od kterého by čekala pomoc, je pohledný právník Adrian Copeland. Ačkoli bydlí hned ve vedlejším bytě, dosud se s Vanessou setkali jen letmo. Ovšem jak se zdá, s dětmi mu to jde skvěle. A nejen s nimi… Může si však Vanessa dovolit zamilovat se a začít s někým plánovat budoucnost, které se nemusí dožít? ____ Chytrá letní romance od autorky bestsellerů Jenom kamarádi a Šťastně až navěky. „Tuhle knihu prostě potřebujete!“ – Mollie’s Bookshelf „Vtipná i něžná romance, která má všechno, o čem jste si přáli číst!“ – Reading Frenzy... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mystery Press

Life's Too Short, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život je příliš krátký. Přihlašte se a napište ho.

Books_by_Dee
03.10.2024 4 z 5

4 hvězdy 2 plameny
nemoc - ALS | rodinné drama | láska na první pohled | svobodná „matka“ | od přátelství k lásce

Tak mám za sebou třetí a poslední díl série Jenom kamarádi z pera Abby Jimenez. Tenhle díl se dá rozhodně číst i jako stand alonka, protože nenavazuje na přechozí díly a postavy z předchozích knih se tam objeví na malou chviličku.

V tomhle díle je opravdu hlavním tématem – ALS. Hlavní hrdince totiž na tuhle nemoc zemřela teta, matka a sestra. Nyní má strach, že se u ní začínají také objevovat příznaky nemoci. Do toho všeho se stará o dceru její mladší sestry, která je drogově závislá a potýká se s otcem, který úmrtí v rodině psychicky nezvládl. Jediným světlem na konci tunelu je její soused, úspěšný právník Adrian. Mezi nimi začíná vznikat skvělé přátelství a ani jeden si nechce přiznat, že by v tom mohlo být něco víc.

Tenhle díl se mi líbil o dost více než první díl, ale zase ne tak jako druhý díl. Ten to u mě prostě vyhrál na celé čáře. Tenhle díl mohl být o trochu kratší a ke konci mě vadil jejich problém s komunikací, obzvlášť jak se pořád řešilo - já chci to a ty zas to a pořád dokola.

Styl psaní Abby Jimenez mě však sedl. Autorka prostě umí. U Mystery Press vyšel nedávno první díl nové série Součást tvého světa, takže se k ni určitě časem dostanu. Prozatím Vám doporučuju její sérii Jenom kamarád, která také vyšla u Mystery Pressu.

Helena Lacková
09.09.2024 5 z 5

Celá tato série byla úžasná a hodně jsem se u této knihy nasmála.
Celou dobu jsem, ale byla v napětí zda Vanessa umře a to by mě asi rozsekalo.
Autorku přidám do svých oblíbených.

Paja1709
26.08.2024 4 z 5

Další krásný příběh ze série.Ale za mě byl trochu slabší než předešlé 2 díly.No to ,ale nemění nic na tom ,že autorku řadím mezi oblíbené a těším se na další její knihy.

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023

Kniha Život je příliš krátký v seznamech