Navždy tvoj přehled
Abby Jimenez
Součást tvého světa / Patrím do tvojho sveta série
< 2. díl
Život Briany Ortizovej sa rúca. Rozvádza sa, šanca získať obličku pre chorého brata je minimálna a povýšenie sa určite ujde jej novému kolegovi Jacobovi Maddoxovi. Keď jej však Jacob pošle list, vysvitne, že nie taký, ako na prvý pohľad pôsobí. A keď sa rozhodne darovať jej bratovi obličku, nevie, či dokáže odolať tomuto tichému mužovi, najmä keď ju požiada o láskavosť, ktorú nemôže odmietnuť.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , LindeniOriginální název:
Yours Truly, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy tvoj. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Moc se mi líbilo, jak tam byly vyobrazeny úzkostné stavy a s tim spojene myslenkove pochody a taky jsem byla rada, ze se tam na chvili objevila Alexis s Danielem z prvního dilu a mesto Wakan, ktere jsem si zamilovala. Jedine co bych vytkla, bylo to nedorozumneni hlavnich postav. Kdyby si normalne promluvili misto toho, aby predpokladali, co si ten druhy mysli a citi, tak maji po problemu. Tahle cast za me mohla byt o hodne kratsi, ale jinak se mi kniha celkove libila a dobre se cetla.
Nádherný příběh na toto období. Stejně jako první díl přečteno jednom dechem. Hlavní hrdinové byli úžasní. Já si knihu moc užila.
Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)
10.11.2024
Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)
28.04.2024
Kniha Navždy tvoj v seznamech
2022 | Jenom kamarádi |
2023 | Šťastně až navěky |
2023 | Život je příliš krátký |
2024 | Součást tvého světa |
2024 | Navždy tvoj |
Tak tohle bylo něco. Smála jsem se kolikrát tak až mi tekly slzy. Ale na konci jsem brečela dojetím, a když jsem si přečetla doslov spisovatelky tak jsem brečela vážně a už chápu proč píše tak skvěle.
Dávám 10/10 . Přečteno jedním v jeden den a to svědčí o mnohém.