Jenom ne Nick přehled

Jenom ne Nick
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545563/bmid_jenom-ne-nick.jpg 4 46 46

Jenom ne... série

< 3. díl

Před sedmi lety jsem slavnostně přísahala, že už nikdy nebudu chodit s Nickem Kingem. Vážně, už nikdy. Teď s ním mám pracovat – a ne, navzdory tomu, že na mě vrhá pohledy, jako by mě chtěl svléct do naha, pro mě nebude nic než šéf. Ale jak lépe dokázat, že už mě nezajímá? Na střední škole jsem byla až moc nadaná šprtka a do Nicka jsem byla beznadějně zamilovaná. Dokonce jsem si zalaminovala jeden vzkaz, který mi poslal. Tehdy jsem měla slabost pro laminovačky, ale to je vedlejší. Teď je mojí jedinou šancí vrátit svůj život do původních kolejí připlazit se k němu po kolenou a modlit se, že ten pohovor zvládnu na jedničku. Možná bych se měla i modlit proto, aby to byla jediná věc, která se odehraje v jeho kanceláři – zvláště když vypadá, že by si mě nejradši dal k večeři. Nick mi už jednou zlomil srdce. Ale to nevadí, pořád jsem dost zručná s laminovačkou. Možná bych s ní mohla zatavit i své city, než tu práci přijmu.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Red

Anyone But Nick, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jenom ne Nick. Přihlašte se a napište ho.

MAU256
26.10.2024 3 z 5

"Jsou některé věci, které prostě vlastníš. Neznamená to ale, že jsou tvoje. Znamená to, že se rozhodneš, že starat se o ně je důležitější než cokoli jiného - že obětuješ všechno, aby byly šťastné a v bezpečí. To jsem myslel tím vlastnictvím."

Posledním dílem ze série jsme dostali příběh Nicka. Musím říci, že se mi tento díl líbil ze všech nejmíň. Nějak jsem prostě jejich lásce nevěřila, něco mi tam chybělo. Ale co mě dostávalo, tak to byl Cade se svými šnečími úvahami ;-).

Books_by_Dee
03.10.2024 3 z 5

3 hvězdy s odřenýma ušima | 3 plameny
Prvky: druhá šance | maloměsto | milionář | od nepřátelství k lásce | šéf a podřízená

Jenom ne Nick je třetí knihou série Jenom ne… od Penelope Bloom. Tahle kniha mě asi sedla ze všech knih nejméně. Je to prostě takový průměr, odpočinkové a předvídatelné čtení, ale…tady tu knihu pro mě zachraňoval svými vtipnými hláškami spíše Cade (z druhého dílu). První díl jsem hodnotila 4 *, druhý 3* a třetímu musím také dát 3*. První díl měl ještě něco nového, ale zbylé dva díly byly vlastně na jedno brdo a to protože…

Říkám na jedno brdo, protože jako v předchozích dílech, i v tomhle je to o jednom z bratrů, milionářů, tentokrát Nickovi, který kdysi dávno byl zamilovaný do jedné z kamarádek, do Mirandy. Takže klasika druhá šance a od nepřátelství k lásce, jako u předchozích dílů, protože holky uzavřely dohodu, že už si s bratry Richovými nikdy nezačnou. No a dvě kámošky už to porušily, takže tak trochu bylo jasné, že i ta třetí kámoška to poruší, takže tady k tomu teda byl ještě trope – šéf a podřízená, protože Miranda pro něj začne pracovat.
Kniha byla předvídatelná, protože linka byla prostě stejná, jako předchozí knihy a ničím nepřekvapila. Zároveň ji ale zachraňovaly vtipné linky. Miranda byla docela ledová královna, do doby než se na scéně objevil Cade (ne Nick), ten ji trochu pomohl roztát.

Jenom ne Nick není špatná kniha, jen nepřináší nic nového. Byl to fajn závěr série, ale myslím, že s Penelope už asi končím.

Její první série byla fajn, ale už jsem asi trochu jiný čtenář a co mě bavilo na začtku „mé čtecí kariéry“ už mě teď prostě nebaví.

zatoulane_knihy
27.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Pozor možné spoilery!!!

Třetí díl a poslední díl této série o třech bratrech a třech nejlepších kamarádek. Je odehrává několik měsíců po druhém dílu.

Třetí díl je příběhově a romantickou linku pomalý a jemný. Nechybí tu opět vtipné scény.

Hlavní hrdinové mají mezi sebou nevyřešené věci z minulosti a to je k sobě táhne a zároveň odpuzuje. Chvilkami bylo těžké pochopit Nickovo chování a myšlení, ale to neubralo na čtivosti knížky a jemnosti příběhu.

Nejvíc se mi líbil ten epilog, klidně bych brala další díl, jak se jim v budoucnosti povede, ale to už autorka nechá na naší představivosti.

Rozhodně stojí tento třetí díl za přečtení a tím pádem uzavření celé série.

Který z bratrů je váš oblíbenec?
PS: šnečí láska jede!!!

Kniha Jenom ne Nick v seznamech