Dítě hvězd přehled
Katrine Engberg
Jeppe Korner a Anette Wernerová série
1. díl >
Mladá žena je nalezena brutálně zavražděná ve svém bytě s tajemným vzorem vyřezaným do obličeje. Policejní komisaři kodaňské policie Jeppe Korner a Anette Wernerová vraždu vyšetřují a postupně rozkrývají síť vztahů a odhalují dávná tajemství. Brzy naleznou překvapivý důvod k pomstě, stejně jako podivná spojení mezi jednotlivými aktéry příběhu. Pravda je ale ještě složitější – celou dobu totiž skutečný vrah v utajení tahá za nitky…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2017 , MottoOriginální název:
Krokodillevogteren, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dítě hvězd. Přihlašte se a napište ho.
Knížka se mi celkem líbila,začátek mě hodně zaujal,pak mi ale připadalo,že trochu ztrácí spád a čtení mi vázlo.Je dobře,že byla poslední kapitola věnována shrnutí případu a dovysvětlení celého děje.
Velmi pěkné čtení, povedená detektivka, neztrácí na zajímavosti po celou dobu. Překvapivé zvraty. Čte se velmi dobře.
Knižní novinky (25.9. - 8.10.)
28.09.2017
Kniha Dítě hvězd v seznamech
Škoda, že neumím dánsky. Překlad je velice špatný, doslovný, věty šroubované a mnohdy nedávají smysl, kromě toho je kniha plná gramatických chyb. Stále jsem na pochybách, jestli knihu dočtu, protože nevím, zda mi ta námaha při čtení stojí za to. :(