Úplněk vlka přehled
Lincoln Child
Jeremy Logan série
< 5. díl
Vraždy v odlehlé pustině Adirondackého pohoří, které rozbouřily poklidný život místních lidí, nesou znaky čehosi nelidského. Oběti jsou zmasakrované k nepoznání, roztrhané, pokousané a zanechané na nepřístupných místech, kam mnohdy ještě lidská noha nevstoupila. Vypadá to na divokého samotářského medvěda. Jenže medvědi jsou v té oblasti vzácní. Na místom odjíždí „záhadolog“ Jeremy Logan, aby přišel záhadě na kloub. Z koláže zdejších pověrami vědecky prokazatelných faktů dokáže zprvu vyvodit jediný závěr: vrahova existence je vyloučená…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2017 , BB artOriginální název:
Full Wolf Moon, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úplněk vlka. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Úplněk vlka v seznamech
2007 | Relikvie |
2004 | Zátiší s vránami |
2003 | Kabinet kuriozit |
2007 | Kniha mrtvých |
2007 | Relikviář |
Ačkoliv čtu knihy ze sérií obvykle popořadě, tady jsem díky vlivu pozdního temného podzimu udělal výjimku právě kvůli názvu knihy. Chtěl jsem něco děsivého, co mě donutí nadskočit hrůzou i kvůli nečekanému vyštěknutí čivavy či neurčitému pocitu nebezpečí, když se sousedka zahalená do mlžného oparu sklání nad popelnicí.
No, tak nic podobně dramatického se nekonalo, ale alespoň mě kniha přivedla ke svému spisovateli. Úplněk vlka se četl sám, příběh se netáhl, a třebaže jsem dokázal děj docela slušně předjímat, svým způsobem mě bavil. K Lincolnu Childovi se ještě určitě vrátím, prohnal jsem ho databází a má dost knih, které budou stát za přečtení.