Jóga nejen pro holky přehled

Jóga nejen pro holky https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386231/bmid_joga-nejen-pro-holky-LDl-386231.jpg 5 26 26

Kniha jógové lektorky, která denně na svém Instagramu inspiruje více než milion lidí po celém světě. Najdete v ní silný osobní příběh protkaný krásnými fotografiemi a zdravými recepty, a především jógové sestavy pro všechny stupně pokročilosti od začátečníků až po zkušenější jógové nadšence, zaměřené na různé části těla. U složitějších cviků nechybí varianty pro začátečníky či pro ty, jejichž fyzická kondice nedovoluje příliš velké rozsahy pohybů. Otevřete svá srdce, najděte klid a rovnováhu!... celý text

Sport Zdraví
Vydáno: , CPress
Originální název:

Yoga girl


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jóga nejen pro holky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Nyangumi
14.10.2022 3 z 5

Mělo se to jmenovat spíš Jak můj život změnila jóga. Většina knihy se zaobírá autorčiným životopisem do kterého proplétá sebezlepšující mnohdy otřepané rady a fráze. Cvičení pomálu. Přesto nemůžu říct, že by se mi kniha nelíbila a četla se pěkně. Už se k ní ale nevrátím, proto jsem ráda, že jsem si knížku jen půjčila z knihovny a nekoupila.

Keiko.L.
31.10.2020 5 z 5

Když jsem si knihu půjčovala byla jsem na ni zvědavá. Jógu miluji a koncept Yoga girl mě velmi zaujal. A jsem nadšená, knihu si chci pořídit abych si do ní mohla dělat poznámky a kdykoli se o ni mohla opřít. Velmi mě povzbudila a ukázala mi cestu. Doslova podtrhla to o co se ve svém životě snažím a po přečtení mi název Jóga nejen pro holky dává smysl, protože pro příběh a postřehy, které kniha obsahuje je opravdu jedno jestli jste žena nebo muž číst může každý.


slamenka
14.01.2020

Obsah knížky je skvělý, četla jsem jí ve slovenském překladu, protože ten český nebyl. A možná díky bohu, protože české vydání mě zklamalo. Brožovaná (no ještě budiž) ale ten zavádějící změněný název mě docela naštval.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jóga nejen pro holky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených36x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit6x

Autorovy další knížky

Rachel Brathen
švédská, 1988
2018  92%Jóga nejen pro holky
2015  86%Yoga Girl - Moja cesta
2020  80%Miluj a nechaj odísť