Yoga Girl - Moja cesta přehled
Rachel Brathen
Kniha z rebríčka bestsellerov NEW YORK TIMES od učiteľky jogy, ktorú každodenne na sociálnych sieťach sleduje viac ako milión fanúšikov po celom svete. Rachel Brathen sa preslávila svojím inšpiratívnym účtom na Instagrame s tematikou jogy (@Yoga_Girl), ktorý patrí medzi najsledovanejšie na svete. Rachel Brathen sa rozhodla podeliť o svoje inšpiratívne príspevky s ľuďmi z celého sveta. V knihe Yoga Girl Moja cesta čitateľom po prvýkrát postupne odhaľuje svoj životný príbeh od nešťastného detstva a deštruktívneho dospievania v rodnom švédskom meste, cez dobrodružstvá v kostarickej džungli až po nádherný a bohémsky životný štýl, ktorý si pomocou jogy a meditácie vybudovala v Arube. Dych vyrážajúce fotky Rachel v rôznych jogových polohách na tropickom pozadí, jogové zostavy krok za krokom a jednoduché recepty na zdravý a šťastný život bez strachu - to je kniha Yoga Girl Moja cesta.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2015 , MotýľOriginální název:
Yoga Girl, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Yoga Girl - Moja cesta. Přihlašte se a napište ho.
Pěkná a pohodová kniha s nádhernými fotografiemi, která nás seznámí se základy jógy, meditací, ale také se zajímavým životním příběhem autorky, který dokazuje, že i když se v životě můžete dostat na dno, vždy je jen na vás, zda se chcete dostat vzhůru a silnější.. Pro milovníky jógy a životních příběhu fajn kniha.
Kniha Yoga Girl - Moja cesta v seznamech
2018 | Jóga nejen pro holky |
2015 | Yoga Girl - Moja cesta |
2020 | Miluj a nechaj odísť |
Za mňa hlavne motivačná kniha. Pekný návod ako začať s jogou ale namotivuje vás k hocakému športu.