Nejsem sériový vrah přehled
Dan Wells
John Cleaver série
1. díl >
Patnáctiletý John Wayne Cleaver je nebezpečný a dobře to ví. Je posedlý sériovými vrahy. Nechce se však stát jedním z nich, a proto si ve svém vlastním zájmu – a v zájmu bezpečí svých blízkých – stanovil přísná pravidla, jimiž se řídí. Snaží se žít normální život tak, jako by šlo o soukromé náboženství, které jej může ochránit před zatracením. Johnova matka provozuje pohřební ústav a s mrtvými těly se tak setkává od dětství. Vlastně je má rád. Mrtvoly nevyžadují ani neočekávají empatii, kterou John neumí poskytnout. Možná proto rozpozná, že na těle, které policie nalezla v jedné zadní uličce, je něco divného – a uvědomí si, co tato odlišnost znamená. Poprvé se tak John musí postavit tváří v tvář nebezpečí, které nevychází přímo z něj a neumí je ovládat. Zlu, jež může ohrozit všechno a všechny, které by měl mít rád – kdyby ovšem mohl.... celý text
Detektivky, krimi Thrillery Fantasy
Vydáno: 2012 , BB artOriginální název:
I Am Not a Serial Killer, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejsem sériový vrah. Přihlašte se a napište ho.
Trošku mě zaskočily prvky nadpřirozena, s nimiž jsem nepočítala, ale přesto se mi kniha líbila. Takové milé odpočinkové čtení.
Jedna z těch knih, kterou přečtete jedním dechem. Prožíváte s hlavním hrdinou... popsané občas musíte prodýchat... máte obavu, co bude na další stránce..
Kniha opravdu originální.
Kniha Nejsem sériový vrah v seznamech
vraždy detektivní a krimi romány thrillery nadpřirozené bytosti sérioví vrazi dětský hrdina sociopatie psychopati, sociopati
Přečetla jsem ji za odpoledne. Nadšeně jsem hltala každou stránku s příjemným napětím, které se mě zmocňovalo s každým dalším slovem. Prvky nadpřirozena pro mě byly vítaným překvapením.