Zlodějka příběhů přehled

Zlodějka příběhů
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187754/zlodejka-pribehu-187754.jpg 4 1888 1888

Josef Bergman série

Šéfka televizního scénáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost - lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství. Co s tím vším mají společného její dvě kamarádky z dětství? Pak dojde k vraždě a zůstává na charizmatickém inspektoru Josefu Bergmanovi, aby rozpletl složitě zamotané klubko přátelských a mileneckých vztahů.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlodějka příběhů. Přihlašte se a napište ho.

Cinik
26.02.2025 4 z 5

Schéma podobné jako v prvním díle série - i zde je spousta dějových linek, některých čistě pro zmatení či pobavení čtenáře, a klíčové informace pro vyřešení případu se čtenář dozví společně s detektivem až na konci knihy. Kvalitativně možná o vlas lepší než první díl, ale je to vlas tenoučký, takže hodnocení bude totéž.

Dasa1313
24.01.2025 4 z 5

To, že nemám čekat klasicvký krimi příběh, na který jsem zvyklá, už vím od prvního dílu. Kniha je takový psychologický román s krimi zápletkou. A opět skvěle napsán.
Propletení životů hlavních postav je dokonalé. I mrtvé myši v bazéně měly skvělé rozklíčování.
Opět svižný, čtivý příběh.

HH77
16.01.2025 5 z 5

I tento díl se mi moc líbil. Pachatele jsem opět vůbec netušila. Asi to nezaujme čtenáře kteří mají rádi severské detektivky, ale mi styl autorky naproti vyhovuje a jsem moc spokojená

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020

Kniha Zlodějka příběhů v seznamech