Zlodějka příběhů přehled
Michaela Klevisová
Josef Bergman série
Šéfka televizního scénáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost - lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství. Co s tím vším mají společného její dvě kamarádky z dětství? Pak dojde k vraždě a zůstává na charizmatickém inspektoru Josefu Bergmanovi, aby rozpletl složitě zamotané klubko přátelských a mileneckých vztahů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlodějka příběhů. Přihlašte se a napište ho.
Pokračuji chronologicky ve čtení série s detektivem Bergmanem. V této druhé knize vystupuje hlavní detektiv více než v té předešlé, což se mi líbilo. I zde autorka barvitě vykresluje postavy a tak se je čtenář brzy naučí a neztrácí se kdo je kdo. Promyšlené pozvolné odkrývání příběhu a vyprávění více dějových linek nutí čtenáře řešit rébus, kdo asi bude tím skutečným vrahem. Jak děj ubíhá jsme sváděni do slepých uliček pro odhalení pravého viníka a nakonec do sebe vše plynule zapadne. Opět pěkně čtivé a vše má hlavu a patu.
Kniha byla skvělá, nemohla jsem se odtrhnout. Jen si musím zvyknout na časté užívání slova "mlaskl/a" :), protože mám v plánu přečíst všechny knihy autorky.
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
22.09.2020
Kniha Zlodějka příběhů v seznamech
v Přečtených | 2 515x |
vraždy detektivní a krimi romány tajemství české detektivky a krimi kamarádky
2020 | Drak spí |
2021 | Prokletý kraj |
2017 | Zmizela v mlze |
2019 | Sněžný měsíc |
2023 | Vraní oko |
Michaela Klevisová prostě nikdy nezklame. Doporučuji.