Jako veš v kožichu přehled

Jako veš v kožichu
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484642/bmid_jako-ves-v-kozichu-qUw-484642.jpg 4 170 170

Josefína Divíšková série

Co může být krásnějšího než Vánoce na malém městě? Brod se choulí pod sněhovou nadílkou a místní ochotnický spolek chystá novou divadelní hru. Hanlivý nápis na zdi radnice a nehoda na jevišti však spustí sled událostí, které vyústí ve smrt dvou herců. Kdo nenávidí starostku Miroslavu Dostálovou? Kdo sabotuje divadelní zkoušky? Kdo a proč se rozhodl zavraždit dva členy místního souboru? A jak se vším souvisí zchátralý dům v Prubířské ulici? Tyto otázky nedají spát učitelce Josefíně Divíškové, která se rozhodne přijít celé věci na kloub. K nevelké radosti komisaře Tvrdíka a celého policejního sboru. A když se do celé záležitosti navíc připlete Tvrdíkova nesnesitelná teta, jíž je Josefína pověstným trnem v oku, musí se svérázná učitelka se vším vypořádat. A jak jinak než s důvtipem, šarmem a humorem jí vlastním.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako veš v kožichu. Přihlašte se a napište ho.

hanap
15.07.2024 4 z 5

Velmi povedený díl o Josefině Diviškové, vtipné hlášky, překvapivý pachatel, skvělá tetička Václava.

Anežka173
09.07.2024 4 z 5

Kniha byla vtipná a vcelku dle mého povedená. Vraha jsem dopředu neodhalila, takže jsem byla lehce překvapená koncem. Hlavní hrdinka mi byla ze začátku trochu nesympatická, ale v průběhu knihy se můj postoj k ní zlepšil.

janina66
03.05.2024 3 z 5

60-70%. Tak mezi 3-4*
Slabší a nezáživný, zdlouhavý začátek. Pak už mě kniha bavila, i když děj a zápletka trochu slabší. A vysvětlení? Kniha je naštěstí velmi čtivá a to je velké plus.

7 vánočních tipů pro natěšené knihomoly!

14.12.2022

Billy Summers, Medovník s pepřem a další knižní novinky (20. týden)

15.05.2022

Kniha Jako veš v kožichu v seznamech