Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí přehled
Michaela Ray
Posláním milujících rodičů je vybudovat u svých dětí pevné základy sebevědomí, který vychází z lásky k sobě samému. Jak to ale zvládnout? To je bohužel jedna ze základních věcí, které nás ve škole nenaučili. Vydejte se na vzrušující cestu a objevte kouzelná zákoutí duše svých dětí i své vlastní.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí. Přihlašte se a napište ho.
Krásná knížka na večerní čtení. Hezky se s ní pracuje. Myslím, že u této knížky je ale velmi důležité ji číst opakovaně a především povídat si s dítětem o tom, co jste právě četli, a jak to máte v rodině vy. Jestli pomůže se sebevědomím nevím, ale ukazuje nepodmíněnou lásku. Krásné ilustrace i jednotlivé příběhy.
Kniha Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí v seznamech
2021 | Som skvelé dieťa – 7 pilierov detského sebavedomia |
2022 | Dieťa z neba - 8 pilierov sebavedomia adoptovaného dieťaťa |
Knížka Jsem skvělé dítě přináší 7 principů, díky kterým může z vašeho dítěte vyrůst psychicky zdravý, vyrovnaný a spokojený člověk. Je to skvěle a zároveň jednoduše (v jednoduchosti je krása) podané, pro děti pochopitelné a rodičům ušetří přemýšlení, jak nejlépe v dětech budovat zdravé sebevědomí nebo pocit vlastní hodnoty a další věci, tak důležité pro zdravý rozvoj dětské psychiky. Jednoznačně doporučuji. Kniha je vhodná pro děti ve věku 3–8 let.