Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí přehled

Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531198/bmid_jsem-skvele-dite-7-piliru-detskeho--65bb7dab0e419.jpg 4 6 6

Posláním milujících rodičů je vybudovat u svých dětí pevné základy sebevědomí, který vychází z lásky k sobě samému. Jak to ale zvládnout? To je bohužel jedna ze základních věcí, které nás ve škole nenaučili. Vydejte se na vzrušující cestu a objevte kouzelná zákoutí duše svých dětí i své vlastní.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí. Přihlašte se a napište ho.

vaclavtoman92
11.12.2024 5 z 5

Knížka Jsem skvělé dítě přináší 7 principů, díky kterým může z vašeho dítěte vyrůst psychicky zdravý, vyrovnaný a spokojený člověk. Je to skvěle a zároveň jednoduše (v jednoduchosti je krása) podané, pro děti pochopitelné a rodičům ušetří přemýšlení, jak nejlépe v dětech budovat zdravé sebevědomí nebo pocit vlastní hodnoty a další věci, tak důležité pro zdravý rozvoj dětské psychiky. Jednoznačně doporučuji. Kniha je vhodná pro děti ve věku 3–8 let.

stoceska
04.12.2024 3 z 5

Krásná knížka na večerní čtení. Hezky se s ní pracuje. Myslím, že u této knížky je ale velmi důležité ji číst opakovaně a především povídat si s dítětem o tom, co jste právě četli, a jak to máte v rodině vy. Jestli pomůže se sebevědomím nevím, ale ukazuje nepodmíněnou lásku. Krásné ilustrace i jednotlivé příběhy.

potesenicist
29.10.2023 1 z 5

Velké zklamání. Marketing mají skvělý, ale nám to nic nedalo. Cena přehnaně vysoká.

Kniha Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí v seznamech