Julinka a Rek - Vyprávění o velkém psím přátelství s hravými úkoly pro předškoláky přehled
Jitka Ludvíková
Julinka a Rek jsou psí kamarádi, kteří zažívají řadu dobrodružství. Vydej se s nimi na plavbu parníkem, do zoo, na houby nebo sáňkovat. Psí kamarádi tě naučí spoustu užitečných věcí. Mají pro tebe připravené hravé úkoly, při kterých zažiješ spoustu zábavy. Napni uši, poslechni si pohádku a potom si připrav pastelky a dej se do práce.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Julinka a Rek - Vyprávění o velkém psím přátelství s hravými úkoly pro předškoláky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Julinka a Rek - Vyprávění o velkém psím přátelství s hravými úkoly pro předškoláky v seznamech
2021 | Propast |
2021 | Vánoční případ |
2019 | Dotek vraha |
2023 | Srdce z ledu |
2022 | Poslední pozdrav |
Jednoduché, realistické a jednoznačné ilustrace textu hodně pomohly. Příběhy jsou přiměřené vnímání 5-letých a mnohé mají - což se mě zejména líbilo - značný výchovný aspekt, třeba ekologický (uklidit po sobě při táboření v lese), sociální (vzájemně si pomáhat) atd. Dnešní nutnost připravovat čerstvého absolventa školky na školu tím, že už před vstupem do 1. třídy musí projevit znalost počtů, vědět, co je to rychlost km/hod. a podobně, je možná jedním z důvodů, proč tolik již 6-letých dětí má odklad a nadále zůstávají zatěžovat kapacitu již tak přeplněných školek.