Justínka a asistenčný jednorožec přehled

Justínka a asistenčný jednorožec
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525424/bmid_justinka-a-asistencny-jednorozec-65420965db32c.jpg 5 287 287

„Akútny nedostatok fantázie“, tak sa volá zvláštna Justínkina diagnóza, na ktorú jej doktor predpísal ešte zvláštnejšiu liečbu: musí stráviť šesť dní s asistenčným jednorožcom Hubertom. Každý deň plný spoločných dobrodružstiev mení Justínkin svet. Zrazu je zábavnejší a farebnejší. Navštívia miesta, ktoré dievčatko vo svojom obľúbenom atlase sveta nikdy neobjavilo – tajomnú rieku Slov, planétu Fantázia, ba dokonca krajinu jej vlastného výkresu! Len keby sa neblížil 31. august. Deň, kedy sa Justínkina liečba končí a Hubert sa bude musieť vrátiť späť do lekárne na Fialkovej ulici... celý text

Literatura česká Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: , Albatros (ČR)

Justýnka a asistenční jednorožec, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Justínka a asistenčný jednorožec. Přihlašte se a napište ho.

Skodinka89
06.09.2024 5 z 5

Čtené pro 4,5 letou dceru, která v té době měla "jednorožec období". Velmi pěkně napsané jak je důležité neztrácet fantazii. Opravdu velmi milé čtení před spaním. Jediné mínus a to je formát knihy, dost špatně se drží v poloze "čtení na zádech " :D

kikies
14.08.2024 5 z 5

Trochu jsem se bála, že mě mí dva kluci (5 a 7 let) s knížkou s jednorožcem a pastelovými barvami pošlou někam, ale poslouchali a ani nedutali. Takže doporučuji všem holkám i klukům. Krásný příběh, krásná myšlenka a krásné provedení.

Terka91
23.07.2024 5 z 5

Knížka mi byla doporučena a tak jsem ji vzala své dceři, která v té době měla 5 let. Musím říct, že příběh byl krásný. Nečekala jsem, že i mě kniha tak moc nadchne. Pokud nad ní uvažujete, tak si ji určitě se svými dětmi přečtěte :-)

Knižní novinky (15. - 19. květen)

16.05.2017

Kniha Justínka a asistenčný jednorožec v seznamech