Kam se poděl můj sýr? Pro děti přehled

Kam se poděl můj sýr? Pro děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10571/kam-se-podel-muj-syr-pro-deti-10571.jpg 3 17 17

Úžasný způsob, jak se změnit a zvítězit! Tato kniha vznikla díky bestselleru, který pomohl milionům lidí úspěšně zvládat životní změny. A co dělat, když se váš svět mění? Projděte se bludištěm změn společně s myškami Čmuchalkou a Cupitalkou a s lidičkami Leněm a Beněm a dobře se bavte hledáním Sýra toho, co je pro vás důležité – a radujte se ze života.... celý text

Pro děti a mládež
Vydáno: , Pragma

Who Moved My Cheese? for Kids: An A-Mazing Way to Change and Win!

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kam se poděl můj sýr? Pro děti. Přihlašte se a napište ho.

jitka_dankova
12.11.2024 1 z 5

Kratičká motivační psychologická pohádka určená dětem a doplněná velkými obrázky. Jsem z ní rozpačitá. Je jasné, že je napsaná "na míru" nějaké známé teorii z populárně naučné knížky pro rozvoj osobnosti. Jenže popravdě jsem to nepobrala ani já jako dospělá, natož aby to pochopili mí synové. Pokud chce někdo pomoci svému dítěti překonávat změny v životě (o tom to asi (?) mělo být), myslím, že mnohem užitečnější je komplexní kniha pro rodiče s názvem "Nejsou stejné" a teorie typů od Šárky Mikové. Příběh čtyř postaviček v knížce nemá pořádnou pointu, postrádá hlubší myšlenky a je možná použitelný, ale jen pro určitou část populace. Překonat strach ze změn jen tím, že si v jednu chvíli prostě řeknu, že "dobrý" a pak jakože nějak "prozřu", mi přijde ujetý i na psychologickou knížku.

Petrush
15.03.2024 4 z 5

O příběhu se dá dobře popovídat, dětem se kniha líbila.

Ternem
21.02.2022 5 z 5

Příběh s myšlenkou pro všechny věkové skupiny. Stojí za to přečíst, na chvilku se zastavit a zamyslet se. :-) Doporučuji.

Kniha Kam se poděl můj sýr? Pro děti v seznamech

Spencer Johnson
americká, 1938 - 2017
2015  73%Kam zmizel můj sýr?
1993  78%Minutový manažer
2010  86%Vrcholy a údolí