Kam se ztrácí Alice Sun přehled

Kam se ztrácí Alice Sun
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545569/bmid_kam-se-ztraci-alice-sun.jpg 4 55 55

Na mezinárodní střední škole plné bohatých teenagerů si Alice Sun vždycky připadala tak trochu neviditelná. A pak se neviditelnou doopravdy začne stávat. Když jí rodiče oznámí, že nemají finance na její další studium, rozhodne se vytvořit aplikaci, díky níž si ji mohou za vysoké částky najímat její spolužáci. Nikým nespatřena odhaluje různá tajemství, nakonec se ale ocitne na hraně zákona. Alice se najednou skoro nepoznává – zdá se, že přichází o veškeré zábrany. Možná by ale mohla přijít i o život.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

If You Could See the Sun, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kam se ztrácí Alice Sun. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (18)

Ema_Lit
14.09.2024 odpad!

Kniha mě jednoduše nebavila. Čínským výrazům jsem nerozuměla a zápletka byla jednoduše divná. Fantasy mám ráda ale tohle bylo už moc i na mě: Alice se zneviditelní a nikomu to ani nepřijde divné. Nechytlo mě to a tak jsem to nedočetla. Zvládla jsem sotva 20 stran, s podivem, protože druhou autorčinu knihu jsem přečetla a moc se mi líbila.
Žádné hvězdy dát bohužel nemohu

Jaehyun
21.06.2024 3 z 5

Příběh se odehrává v Číně, takže počítejte s tím, že tam bude trochu jiná mentalita (známky, škola, vzdělání, prestiž atd. jsou na prvním místě) a samozřejmě čínské názvy. Za mě to bylo ok čtení, přelouskala jsem to docela rychle jen hlavní postava byla dost frustrující, právě kvůli té posedlosti být nejlepší, protože vždycky bude někdo, kdo je lepší než vy. Taky bylo zvláštní, že se nikdo nedivil, když jim řekla že se dokáže zneviditelnit. Henry byl fajn než souhlasil s posledním úkolem pro Pekingského ducha.
Asi jsem od knihy čekala něco trochu jiného, hlavně s tím mizícím prvkem ale úplně zlé to nebylo. Takový průměr ke kterému už se ale podruhé vracet nebudu.


MollyCornelia
16.05.2024

Nedočteno, neprokousala jsem se přes začátek.
Anotace zněla slibně a zaujala mě, ale hned od první strany jsem byla přehlcená čínskými názvy a jmény. Autorčin styl mi nesedl, kniha se mi četla pomalu a stále jsem se zasekávala na asijských slovech. Ke knize se pravděpodobně vracet nebudu.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Dceřina kletba, Šeptající mrtví a další knižní novinky (5. týden)

28.01.2024


Žebříček 10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kam se ztrácí Alice Sun v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených65x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených2x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech3x