Kam včely chodí spát přehled
Fiona Valpy
Kam včely chodí spát série
1. díl >
Bylo horké léto, slunce zlatilo listy stromů, vzduch voněl květinami a chvěl se bzučením včel. Stejné léto jako tenkrát… jenom mezitím uplynulo skoro osmdesát let! Bylo stejné léto jako tenkrát, ale jedna žena, Eliane, ví, že bude její poslední. A na to své nejkrásnější léto už jenom vzpomíná. Druhá, Abi, doufá, že se pro ni toto léto, strávené na venkovském zámku v divukrásné jižní Francii, stane novým začátkem. Bylo léto jako tenkrát a osudy obou žen se prolnuly…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
The Beekeeper's Promise, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kam včely chodí spát. Přihlašte se a napište ho.
Pútavé a vzrušujúce čítanie, kde sa krásne prelína minulosť so súčasnosťou, história s fikciou. Ide tu o veľmi chúlostivý príbeh aj napriek preberaným témam.
Knižní novinky (48. týden)
22.11.2020
„…všichni si s sebou neseme nějakou vlastní zátěž. Možná to je důvod, proč my lidé máme k sobě blízko, proč si k sobě dokážeme najít cestu.“
„Život, to neznamená čekat, až se přežene bouře, ale naučit se tančit mezi kapkami deště.“
„Bylo to potvrzení něčoho většího. Toho, že život pokračuje, toho, že je tu vždycky naděje, odvaha a tichá síla, vzdor proti osudu, který se projevuje touhou po radosti a který přemáhá smutek a strach.“
Kniha Kam včely chodí spát v seznamech
pro ženy romance historické romance
2016 | Láska po francouzsku |
2020 | Moře vzpomínek |
2017 | Navždy po francouzsku |
2020 | Kam včely chodí spát |
2016 | Vánoce po francouzsku |
Mě se kniha líbila. Zase pohled na druhou světovou válku z jiné země, ač Němci se chovali všude stejně. Prolínání minulosti a přítomnosti mi nevadilo, nejprve mě příběh Abi moc nebavil, ale postupně se více odkryval a byl zajímavější. Ke konci mě moc nebavilo dlouhé popisování svatby, jinak se kniha četla pěkně.