Kámen, nůžky, papír přehled
Alice Feeney
Adam trpí obličejovou slepotou. Nepoznává přátele, rodinu, dokonce ani vlastní ženu. Jeho manželství s Amélií už dlouho nefunguje tak, jak by mělo. Když vyhrají prodloužený víkend ve Skotsku, může to být přesně to, co jejich vztah potřebuje. Tenhle výlet bude rozhodující. Buď je rozdělí, nebo spojí.
Literatura světová Romány
Vydáno: 2022 , CosmopolisOriginální název:
Rock Paper Scissors, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kámen, nůžky, papír. Přihlašte se a napište ho.
31.10.2024
Asi jsem právě objevila svoji novou oblíbenou autorku. Příběh má neuvěřitelný spád a překvapivé zvraty, místy příjemně mrazivé.
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Kniha Kámen, nůžky, papír v seznamech
Musím se přiznat, že způsob, jak byla kniha od začátku konstruovaná a v jakém prostředí se odehrávala mě do děje vtáhl. Nicméně po zhruba 70-100 stránkách mě kniha přestala bavit, ani jeden hlavní hrdina mi nebyl sympatický, ale pokračovala jsem dál, abych knihu nenechala rozečtenou. Ke konci, kdy byl odhalen první velký dějový zvrat, tak musím přiznat, že jsem byla dost v šoku a opět jsem byla vtažena do děje. Nicméně po přečtení posledních tří kapitol jsem zůstala s pocitem neuspokojení a toho, že v podstatě nic nebylo dotaženo do konce a když jsem si knihu prošla namátkově znovu, tak jsem zjistila, že vlastně spousta detailů nakonec nedávala žádný smysl... dávám přednost tomu, když jednotlivé dílky na konci do sebe pěkně zapadnou jako puzzle, ale zde jsem se toho bohužel nedočkala.