Kamínek malovaný přehled
Michaela Fišarová
Sourozenci Amálka a Tobiáš najdou pěkný kamínek. Kamínek, který už byl leckde a zažil mnohá dobrodružství. Ale obrázek? Ten na sobě ještě neměl! To se změní, když na něj Amálka namaluje úsměv. A ponechá ho na nejzajímavějším místě, které najde – v koruně stromu. A protože cesty kamínků jsou nevyzpytatelné, ocitá se pomalovaný hrdina ve vlaku, v kufru, na Ještědu, na letišti, a dokonce až v daleké Americe. Jestlipak se s ním Amálka ještě někdy shledá? Sdílet 0... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamínek malovaný. Přihlašte se a napište ho.
Už není tak super jako první díl Kamínek cestovatel, je to spíš pro starší děti, ten první díl je i pro mladší. Ale i tak nás bavila.
Milá knížka s hezkými obrázky.
S dětmi kamínky také malujeme, takže se nám tematicky hodila a její děj tudíž prožívaly o to víc.
Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2022
Kniha Kamínek malovaný v seznamech
2012 | Nikolina cesta |
2017 | Kamínek |
2020 | Kanálníčci: Strašidla z podzemí |
2019 | V bříšku |
2015 | Náš dvůr má tajemství |
Jiné knížky od autorky se mi líbily více. Nedokážu si představit, že by děti našly kamínek a hned ho zase pustily dále. I ty ne moc pěkně pomalované kamínky nám zůstávají a nechtějí se jich vzdát. Myšlenka šíření úsměvu po světě je hezká.