Kandidát na přítele přehled

Kandidát na přítele
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540818/bmid_kandidat-na-pritele.jpg 4 54 54

Luc O'Donnell je tak trochu slavný a ani trochu ho to netěší. Jeho rodiče – rockové hvězdy sedmdesátých let – se rozešli, když byl malý, a otec, se kterým nikdy nemluvil, strávil dalších dvacet let v léčebnách. Jenže teď se mu podařilo dostat zpátky na scénu a Luc se nedobrovolně stává šťavnatým soustem pro bulvár. Stačí jedna kompromitující fotka a to málo, na čem mu záleží, se začíná hroutit jako domeček z karet. Aby si napravil image a zachránil práci, musí si najít hezký, normální vztah… a Oliver Blackwood je na tuhle roli jako dělaný – ukázkově hezký, normální a spořádaný. Je to advokát, vegetarián a nikdy v životě nevyvolal žádný skandál. Jinými slovy: je to dokonalý kandidát na přítele. Kromě toho, že jsou oba homosexuální, single a zoufale potřebují doprovod na důležitou akci, nemají Luc a Oliver vůbec nic společného. Takže uzavřou dohodu. Nějakou dobu se spolu budou objevovat na veřejnosti a předstírat vztah, dokud si jich veřejnost zase nepřestane všímat. Pak si každý půjde svou cestou a budou předstírat, že se mezi nimi nikdy nic nestalo. Jenže falešný vztah musí navenek působit jako skutečný vztah. A pak si na sebe začnete zvykat. Začnete jeden druhému propadat. A nechcete ho nechat odejít.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Red

Boyfriend Material, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kandidát na přítele. Přihlašte se a napište ho.

Kiwicatko
20.11.2024 2 z 5

Byla jsem na knizku tak natesena. Anotace vypadala skvele, obalka jeste lip. Proste to melo byt tip top. A nebylo :(
Vulgarity mi vetsinou nevadi, ale tady bylo tech k.kotu a s.linku prece jen MOC. Hlavni postavy byly DIVNY. Ani jeden si nevazim sam sebe, nechavali po sobe podivnym zpusobem slapat a jeste to brali za svou chybu. Zadna sebeucta, zadny zivotni nadhled. Spojeni "nizke naroky" tam bylo tolikrat, ze jsem se zacala obavat jak "nizke naroky" mam, ze tohle ctu. A pritom to melo tak krasny potencial, se kterym by se dalo skvele pracovat. Misto toho se serviruje:
Oliver, ktery se snazi zavdecit vsem (zejmena rodicum) a v podstate ztraci sam sebe
Luc, ktery podezriva vsechny, ze ho chteji vyuzit a zneuzit kvuli slavnemu otci a ma velmi nizke naroky (sexem za popelnici pocinaje a nechutnym humusem doma konce)
Lucovi pratele - podivna smesice individui
Lucovi kolegove - parodie jak si zachovat aspon kousek zdraveho rozumu ve spolecnosti totalnich bezmozku
Oliverovi pratele - neprislo mi vtipne, jak meli porad tendence Olivera a Luca popichovat a srazet
Oliverova rodina - tam bylo vsechno spatne

LenkaStr
18.11.2024 5 z 5

Tak tohle mi fakt sedlo. Hodně vtipné, místy dojemné a Luc je hláškovač podle mého gusta. Doufám, že u nás vyjde i pokračování, protože bez něj je ten konec dost jalovej.

Holubka
16.11.2024 4 z 5

Vlastně mě to bavilo víc než jsem čekala. Humor byl za mě super a všechno tak krásně rychle plynulo. Luc mě hodně bavil a jsem na něj neskonale pyšná, že ještě nezabil své kolegy. Co mě zamrzelo byl konec. Chybí tomu dotažení. Prostě chybí epilog. Já jako milovnice epilogů chci na konci každý knížky dobrý epilog, ale tady jsem zklamaná. Jinak ale knížka byla super a dost jsem se smála.
Ok beru zpátky to s tím koncem, teď jsem koukala, že má autorka i druhý díl. Tak ten konec beru.

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Kandidát na přítele v seznamech

gayové LGBT, queer, LGBT+ gay romance

Autorovy knížky