Kapitán a jeho sestra přehled
Alice Belis
Pohádky jsou nejen v naší zemi, ale i ve světě fenomén, snad protože v nich vše dobře dopadne. Není tomu jinak ani v romantickém historickém příběhu, který vznikl na základě skutečných reálií jižního Walesu, o tajemném černém kapitánovi pirátského trojstěžníku. Nechte se unést na vlně vášně, lásky, pomsty a zrady…
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kapitán a jeho sestra. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Jazykově jednoduché a prosté věty. Příběh by byl o to zajímavější, domnívám se, kdyby se vylepšilo spisovatelsky. Zajímavé to bylo, ano, z celé knihy mě nejvíce překvapilo useknutí jistého kousku těla, které hrdina utržil a také od koho. A jedna pomsta a rodinná křivda, konec trochu zrychlený, na hlavním strůjci pomsta mnoho ne.. nu spíše si to odnesl, ten kdo vinu neměl žádnou, asi tak to vidím. Rozhodovala jsem se mezi **/***. Nakonec tedy ***. Četla jsem horší.
Knižní novinky (37. týden)
12.09.2021
Kniha Kapitán a jeho sestra v seznamech
Klasická historická romanťárna, pohádka pro dospělé, tedy Harlequin. Do dvou třetin zajímavé, dobře vyprávěné. A pak střih a přeslazený konec. Tak ten mne zklamal a za něj hvězdy dolů.