Osamělý mrtvý muž přehled
Václav Erben
Kapitán Exner série
Detektivka s kapitánem Exnerem se odehrává v Praze, přičemž podstatná část děje je situována do prostředí pražské zoologické zahrady. Populární detektiv s týmem spolupracovníků vyšetřuje dvě odlišné vraždy, z nichž v jednom případě bylo použito narkotizačního náboje, a odhaluje nejen přímé pachatele, ale i jejich zákonem nepostižitelné průvodce. Slavné případy kapitány Exnera nyní i v seriálové podobě!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osamělý mrtvý muž. Přihlašte se a napište ho.
Takovej českodetektivní průměr. Běžnej Exner v běžné kondici, jeho parťáci též, k tomu atraktivní prostředí ZOO a zajímavý exkurz mezi jednotlivá zvířátka (kianga si asi budu chvílí pamatovat)... ale ostatní postavy, oběti a podezřelí mi přišli naprosto nezajímaví. Moc postav, podobné, pletly se mi, splývaly dohromady do jedné masy (až na pár výjimek). No a odhalení pachatele... zvláštní, trochu uspěchané, ale přitom nijak překvapivé.
Nic moc, přiznám se. Četla jsem to skoro týden, což je na moje poměry a krátkou detektivku hodně. Nebýt toho prostředí ZOO, byla by tohle tak trošku šeď a nuda. Takhle to jde do průměru.
Nové eknihy zdarma ke stažení (červen)
29.06.2020
64 knižních novinek (9. - 23. října)
09.10.2017
Kniha Osamělý mrtvý muž v seznamech
vraždy ZOO - zoologické zahrady české detektivky a krimi kapitán Exner
2005 | Bláznova smrt |
2004 | Efektivně mrtvá žena |
2006 | Na dosah ruky |
2006 | Znamení lyry |
1969 | Vražda pro zlatého muže |
Pěkný příběh, správně zamotaný a pro prostředí ZOO mám slabost. Tentokrát jsem nezabloudila v množství postav a příběh i rychleji odsýpal až k překvapivému závěru. Příjemné letní čtení.