Poslední pád mistra Materny přehled

Poslední pád mistra Materny
https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68267/bmid_posledni-pad-mistra-materny-sig-68267.jpg 4 163 163

Kapitán Exner série

Herec Boris Materna se často – v televizi i na prknech divadelního jeviště – stával obětí zločinu. Tentokrát však bohužel nešlo o divadelní či televizní roli. Mistr Materna byl zavražděn. Zavražděn rukou trénovaného parašutisty-průzkumníka přímo v prostorách důstojného antikvariátu, obklopen lidmi. Nikdo nechápal motiv krutého činu. Během vyšetřování však kapitán Exner k úžasu všech zjišťuje, že pracovně maximálně vytížený Mistr vedl ještě další, velmi náročný a navíc lidsky pochopitelný život. Komu zkřížil plány natolik, že se uchýlil až k vraždě?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední pád mistra Materny. Přihlašte se a napište ho.

baji42
12.12.2024 5 z 5

Skvělá starší detektivka. Všechny Erbenovy knihy mají svou kvalitu a nejsou poplatné době, ve které vznikaly.

petym
09.12.2024 5 z 5

Vynikající kniha. Kupoval jsem ji před 14 ti lety. A až teď na ni přišel,ten správný čas. To čtenář prostě pozná, když na vás kniha z knihovny volá teď mě teď mě. Případ, zápletka, vyšetřování prostě geniální. Plný počet hvězd 5 zaslouženě.

Winster
26.09.2024 4 z 5

Kniha nas zavede do maleho antikvariatu, kde doslo k vrazde umelce.
Musim rici ze prvni dojem byl celkem zvlastni. Antikvariat na me pusobil jako misto, kde se kazdou chvilku otevrou dvere ze kterych nekdo vyjde a rekne se jo to je tenhle, to je tenhle a tohle je pan…v zacatku je to velmi obtizne se zorientovat. Dej se potom velmi hezky rozjede. Je zde filmova a obecne umelecka tvorba a lide, kteri se kolem motaji. Vysetrovani je uz na muj vkus velmi zdlouhave a 284 stranek uz je na takovouhle detektivku trosku noc.
At si i zde Exner nechava svou ctivost a temne ukicky hospody s 12ckou a tajemnou atmosferou, musim se priznat ze obsahlost a rozvleklost deje pro me chvilkama byla celkem prekazkou.

Kniha Poslední pád mistra Materny v seznamech