Bez viny přehled

Bez viny
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463798/bmid_bez-viny-yj6-463798.jpg 5 193 193

Další případ pro Kate Linvillovou a Caleba Halea. Ve vlaku z Londýna do Yorku střílí neznámý muž na ženu. Ta unikne v poslední vteřině. Dva dny nato se mladá cyklistka zřítí z kola, protože někdo natáhl přes cestu lanko. Upadne do bezvědomí a následující výstřel už neslyší. Zůstává navždy ochrnutá po celém těle. Obě ženy vůbec nic nespojuje, ale na obě se střílelo ze stejné zbraně. Kate Linvillová je okamžitě přidělena k vyšetřování tohoto případu. Přijde na stopu strašlivého tajemství a sama se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Protože pachatel, který se mstí za údajnou vinu, se nikdy nevzdává...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Ikar (ČR)

Ohne Schuld, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez viny. Přihlašte se a napište ho.

essene
včera 5 z 5

Parádní jízda-nutí číst dál a dál)

Maky806
25.01.2025 5 z 5

Opět parádní čtení!

Čmeláček
21.01.2025 5 z 5

Tohle byla fakt skvělá jízda a bez debaty zatím nejlepší díl z téhle bezvadné série! Nedokázal jsem přestat číst, dokud jsem neotočil poslední stránku, tak mě tato kniha přikovala do křesla :). Pět stars jak vyšitých a howgh! :)))

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021

Kniha Bez viny v seznamech