Osamělá noc přehled

Osamělá noc
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516090/bmid_osamela-noc-bqo-516090.jpg 4 138 138

Uprostřed pustiny v North York Moors jede chladnou prosincovou nocí ve voze mladá žena. Příští ráno je nalezena zavražděná ve svém autě, které stojí téměř zasněžené na polní cestě. Existuje svědkyně, která viděla, jak k ní cestou nastoupil nějaký muž. Kate Linvillová se ujímá vyšetřování a brzy je na stopě, která vede do minulosti, k odloženému případu, který tenkrát vyšetřoval Caleb Hale, ale nikdy nebyl vyřešen.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

Einsame Nacht

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osamělá noc. Přihlašte se a napište ho.

Renca.ch
21.01.2025 5 z 5

Charlotte Link je má oblíbená autorka, její knihy mě baví, i když thiller byl zamotaný a množství zbytečných odboček, kniha nepostrádala napětí a dobře se četla.

Holly.W
13.01.2025 4 z 5

Byla jsem příjemně překvapená. Kvalitní detektivka. Začátek byl pomalý, ale kniha postupně nabrala tempo.
Zdánlivě nesouvisející dějové linky, které se na konci protnou, takže nezůstane nic nezodpovězeno. To kdo nakonec byl vrahem mě překvapilo.
Co lehce srazilo moje hodnocení, tak rovnou dvě úsměvné situace, kdy dvě hlavní vyšetřovatelky vlezou do velice nebezpečné situace beze zbraně. To by se asi ve skutečnosti nestalo. Ale chápu, že autorka to chtěla udělat trošku napínavé.
Zajímavé vyšetřování několika vražd. Sympatická vyšetřovatelka, Caleb Hale mi taky velmi padl do oka. Kdysi jsem už četla Zmizení, ale vůbec si ho nepamatuji. Asi si postupně přečtu všechny knihy z této série.

ctenarEvaaYjW
01.01.2025 2.5 z 5

Rozvláčný začátek, docela mi trvalo se začíst. V druhé půlce měl příběh větší spád. Zápletka zajímavá.

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Osamělá noc v seznamech