Každá láska něco stojí přehled
Věra Řeháčková
V dětství se na Jitce podepsala despotická otcova povaha. V opilosti ji zneužil. Dospělá Jitka touží po opravdové lásce, do každého vztahu se vrhá bezhlavě. Prochází dvěma manželstvími, z nichž ani jedno její paranoidní představy nenaplňuje. Jitka žije ve svém vnitřním světě. Za naplněním svého snu jde nekompromisně, opouští přátele, klesá na dno pochybné společnosti. Víra ve šťastný konec ji přesto neopouští.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každá láska něco stojí. Přihlašte se a napište ho.
Toto opravdu nechcete číst - zklamání :-( Přemýšlím, jestli se do čtení nějakého dílka od autorku ještě vůbec pustím :-(
Zajímavé čtení. Každého člověka, si myslím, dost poznamená, když žije v takové rodině, jaké žila Jitka. Proto s není čemu divit, že byla taková, jaká byla.. Hodně na zamyšlení, konec konců jako skoro každá kniha od autorky.
Kniha Každá láska něco stojí v seznamech
zneužívání psychologické romány incest
2004 | Adam a Erik – kluci z hor |
2013 | Prožila jsem něco neuvěřitelného |
2011 | Dívka s cizí tváří |
2007 | Hon na kluky |
1995 | Jsi jednička, Zuzko |
Paní Řeháčková dokáže velmi poutavě psát příběhy o dívkách či ženách, které si prožívají ne zrovna idylické vztahy, ať už v rodině nebo v partnerství.