Každý tvůj nádech přehled
Jennifer L. Armentrout
Dark Elements série
< 3. díl
NĚKTERÉ LÁSKY PŘETRVAJÍ AŽ DO POSLEDNÍHO DECHU Každé rozhodnutí s sebou nese následky a sedmnáctiletá Layla Shawová čelí drsnějším rozhodnutím než většina z nás. Světlo, nebo temnota? Hříšně sexy démon Roth, nebo Zayne, úžasný, ochranitelský Strážce, o kterém si v životě nemyslela, že by mohl být její? Nejtěžší ze všeho je rozhodnout se, komu může věřit. Layla se potýká i s novým problémem. Byl vypuštěn Lilin, nejhrozivější ze všech démonů, který zničí, na co jen sáhne... a nebere si servítky, ani když jde o její nejbližší přátele. Aby ochránila Sama před osudem horším než smrt, musí Layla podniknout nebezpečnou cestu, a přitom ubránit své město – a lidskou rasu – před zkázou. Layla, rozervaná mezi dvěma světy a dvěma muži, nemá žádnou jistotu, ani tu, jestli přežije. Obzvlášť když ji a její přátele začne pronásledovat stará dohoda. Avšak někdy, když jsou tajemství na každém kroku a zdá se, že pravdu nelze rozeznat, musíte poslouchat své srdce, vybrat si stranu a bojovat jako o život.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2023 , King CoolOriginální název:
Every Last Breath, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každý tvůj nádech. Přihlašte se a napište ho.
,,Kvůli tobě..." Znovu polkl. „Kvůli tobě si přeju mít duši, abych si tě zasloužil.“
Tahle jizda se mi líbila,zakončení série bylo takové jaké jsem si přála..Roth hýřil vtipem a taky dokázal spolupracovat se Zaynem a Layla..ta udělala nemožné aby odvrátila apokalypsu..
Pekné ukončenie série. Je to však rozhodne najslabší diel série, kde už mi to prišlo až príliš prekombinované a miestami som sa až nudila, ale s lásky k Rothovi som to vydržala. Záver knihy sa mi však páčil. Celkovo sériu doporučujem, je to pekný príbeh s prvkami fantasy.
Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)
05.11.2023
Kniha Každý tvůj nádech v seznamech
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Pro mě to byl nejslabší díl série,chvílemi se to táhlo. Výsledný vztah, i když jsem jim od začátku fandila,mi přišel málo uvěřitelný,přeslazený. Celkově hodnotím sérii kladně a doporučuji pro náctileté,pro které jsou i knihy určeny.