Kde končí duše a začíná tělo přehled
Josef Jonáš
![Kde končí duše a začíná tělo Kde končí duše a začíná tělo](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10577/kde-konci-duse-a-zacina-telo-10577.jpg?v=1236012055)
Kniha Kde končí duše a začíná tělo je souhrnným dílem MUDr. Josefa Jonáše o řízené a kontrolované detoxikaci organismu. Vše, co kdy MUDr. Jonáš řekl, napsal nebo si jen o této problematice myslel, najdete v kapitolách jako jsou Detoxikace v obecných souvislostech, Mocná síla lidské psychiky, Některé choroby a zdravotní problémy, Strava a metabolismus a na své si příjdou rovněž těhotné ženy. "Hlavním úkolem řízené a kontrolované detoxikace organismu je nalézat kořeny nemoci a usilovně se stále hlouběji prokopávat ke kořenům stromu, na němž "zraje ovoce nemoci".... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kde končí duše a začíná tělo. Přihlašte se a napište ho.
![lushi lushi](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/38480/38480.jpg?v=1381127980)
Kniha nepopisuje pouze řízenou detoxikaci pomocí přístroje SALVIA a preparátů, ale poskytuje taky základní informace o toxinech, které se dostávají do lidského těla, jejich negativních vlivech, místech působení apod. Lze čerpat informace o principech detoxikace (průběh, procesy v těle), správného stravování a další informace z oblasti alternativní medicíny a přírodního léčitelství.
Kniha Kde končí duše a začíná tělo v seznamech
v Mé knihovně | 12x |
1993 | ![]() |
1990 | ![]() |
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2013 | ![]() |
Všechno se vším souvisí:) a hlavně nezapomínejte, každý jsme jiný, co platí pro vás, neplatí pro mě.