Kde končí svět přehled
Lenka Lanczová
Hlavní hrdinka, sympatická Sandra Klimešová, si od svých patnáctých narozenin slibuje hodně. Nejen možnost chodit na nepřístupné filmy, ale především spoustu dospěláckých zážitků a úspěchů v lásce. Na Internetu se zdá všechno snadnější, vždyť se dá seznámit s fůrou zajímavých kluků a už to jede. Michal, Filip, Dominik a především Robert... K tomu všemu série větších i menších průšvihů doma i ve škole, patálie a starosti s výběrem budoucího povolání, puberťácká náladovost a citová nevyrovnanost... Svižný a vtipný román o tom, že hranice dospělosti není dána věkem, natož úderem patnáctých narozenin.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kde končí svět. Přihlašte se a napište ho.
Tak zjišťuji, že vždy, když je v anotaci hlavní hrdinka popsaná jako sympatická, můžu si být jistá, že mě sympatická nebude.
Kniha Kde končí svět v seznamech
2019 | Těžká noc |
2014 | Život na ostro |
2013 | Dvakrát dospělá |
1997 | Znamení Blíženců |
2009 | Pošeptej po větru |
Moje Lanczovské období, četla jsem většinu jejích knih v té době, opravdu mě bavily. Tato byla klasický standard, myslím, že v rámci toho, na jaké publikum je autorka zaměřena, nejsou její knihy špatné.