Kdo se postará o Annu přehled
Kateřina Pantovič
Reinkarnace je potvora – život vám nedá pokoj ani po smrti Mladá malířka Olívie spáchala sebevraždu, ale takhle si svůj posmrtný život nemalovala! V těle akvarijní rybky Anny putuje po českých domácnostech jako němá pozorovatelka a cynická komentátorka cizích osudů. Kdo se o ni postará? Smutná holčička, jasnozřivá důchodkyně či homosexuální pár usilující o adopci? Dozví se Olíviin psychoterapeut Adam, kým vlastně byla jeho nejzáhadnější klientka? A dá se i v maličkém kulatém akváriu věčně plavat proti proudu?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo se postará o Annu. Přihlašte se a napište ho.
Příběh z úplně jiného soudku, než jsem zvyklá číst, ale i přes tu sebevraždu na začátku jsem se pobavila.
Moc chválím autorku za opravdu krásný jazyk a smysl pro humor. Téma spíše neveselé, ale člověk hned nemusí upadat do depresí. Od autorky mám přečtenou i Justýnku a asistenční jednorožec a také se velmi hezky čte. Kdo ale čeká hluboké vykresní postav, tak to musí sáhnout pro jinou knihu. Příběh je to ale velice nápaditý, takže dávám plný počet hvězdiček za kreativní styl psaní.
Knižní novinky (32. týden)
02.08.2020
Kniha Kdo se postará o Annu v seznamech
sebevražda pro ženy ryby reinkarnace akvarijní ryby mezilidské vztahy české romány
2017 | Justýnka a asistenční jednorožec |
2023 | Kdo se postará o Annu |
2023 | Josefíně všichni lžou |
2023 | Mína a náhodní kolemjdoucí |
Zábavný příběh, který mi rychle utíkal a moc mě bavil. Různé formy lidského neštěstí pohledem rybičky. Hodně zajímavý pohled na sebevraždu a její dopad.