Kdo věří na zázraky přehled

Kdo věří na zázraky
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469704/bmid_kdo-veri-na-zazraky-utx-469704.png 4 204 204

Gábina je docela obyčejná holka z malého města, studuje vysokou školu, má skvělého kluka a velké plány do budoucna. Co víc si přát? Jenomže život není vždycky růžový. Jednoho dne zjistí, že láska jejího života není vlastně tak dokonalá, jak si původně myslela. Lépe řečeno, ona pro něj není ta jediná na světě… Naštěstí je tu Jakub, který má oči jen pro ni. Po počátečním odmítání se pomalu sbližují a Gábina postupně zjišťuje, že Jakub je ten pravý. Svatba a dvě děti na sebe nenechají dlouho čekat a Gábina i Jakub se ocitají ve víru rodičovských povinností a partnerského života. Najednou řeší spoustu patálií, které běžně vztahy doprovázejí, a do jejich vztahu proniká všednost. Některé problémy jsou však horší než jiné.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo věří na zázraky. Přihlašte se a napište ho.

JankaV80
18.11.2024 5 z 5

Oddychovka, které se moc pěkně čte. Já jsem ji přečetla za sobotní odpoledne a za neděli, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout. I když jsem si některé věci v příběhu pospojovala dřív, než vyšly najevo, stejně mě kniha moc bavila a zajímalo mě, jak to celé dopadne.

99jana99
07.11.2024 5 z 5

Mě se knížka moc líbila, a ikdyž jsem jí nepřečetla “ jedním dechem, tak jsem se těšila jak příběh Gábiny dopadne a jsem ráda za takový konec.

Acquenta
06.11.2024 3 z 5

Ani nevím, co napsat. Knížka se četla dlouho. Nějak mě příběh Gábiny nebavil co se týče Martiny, věděla jsem hned od začátku, která bije, autorka to všechno psala strašně předvídatelně... jediné, co se mi líbilo, byl příběh Filípka viděla jsem v něm mého syna

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020

Kniha Kdo věří na zázraky v seznamech