Kdy už přijdou dobré zprávy? přehled

Kdy už přijdou dobré zprávy?
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530733/bmid_kdy-uz-prijdou-dobre-zpravy-65af92c970e20.jpg 4 28 28

Jackson Brodie série

< 3. díl

Další detektivka s Jacksonem Brodiem. Před třiceti lety došlo v idylickém zákoutí venkovském Devonu k hrůznému zločinu. Šestiletá Joanna byla u toho. A teď má pachatel vyjít na svobodu. Předčasně zmoudřelá šestnáctiletá Reggie pracuje v Edinburghu jako chůva pro sympatickou lékařku. Ta jednoho dne zmizela i s děckem, ale všem kromě Reggie jako by to bylo jedno. A na druhém konci města vrchní inspektorka Louise Monroeová také někoho pohřešuje. Zatím netuší, že ji pátrání svede dohromady se starým známým Jacksonem Brodiem – mužem, jehož život je jako jízda na horské dráze.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Argo

When Will There Be Good News?, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdy už přijdou dobré zprávy?. Přihlašte se a napište ho.

Prudence
18.10.2024 3 z 5

3 hvězdy za příběh. Styl mi nevyhovoval, chaotické vyprávění, těžko jsem držela dějovou linii. Pokaždé, kdy se objevilo nové jméno jakési bezvýznamné postavy, jsem si říkala, kdo je ksakru zase tenhle člověk. Možná tyto postavy navazovaly na předchozí knihy? Za mě byly pro příběh zbytečné. Moje první kniha od této autorky a i přes dobře recenze váhám pustit se do další.

eDex
19.05.2024 4 z 5

Toto je tak trochu jiná detektivka.
Chytrá, pomalu plynoucí s postupnou gradací a překvapivým závěrem.
Kate Atkinson píše jinak, a nemusí se to líbit každému. Ale mně se její způsob vyprávění příběhu líbí a doporučuji ji.

Jiparis
06.04.2024

Způsob psaní, který mi absolutně nesedí. Děj ,který nemá začátek ani konec, jsem vydržela 100 stránek, pak jsem to vzdala.

Kniha Kdy už přijdou dobré zprávy? v seznamech